FONTÁNA PŘÁNÍ: PŘEJTE SI NĚCO, VYBERTE SI ČÍSLO a zjistěte, zda vám FONTÁNA přináší ZKLAMÁNÍ nebo ŠTĚSTÍ!

ČÍSLO 6.

Peníze pro vás nebyly vždy vším, ale nyní je potřebujete více než kdy jindy. Máte velký finanční problém, který se snažíte vyřešit, ale nedaří se vám to. Neodcházejte z žádné práce, pokud dokážete poctivě vyjít s penězi. Brzy dostanete skvělou pracovní příležitost, která změní váš život. Práce vám pomůže vyřešit vaše finanční problémy. Krok za krokem dokončíte vše ve svůj prospěch. Ať se stane cokoli, budete předurčeni ke štěstí. Štěstí k vám bude přicházet o něco déle.

ČÍSLO 7.

Někteří lidé od vás měli velká očekávání. Na svých bedrech jste měli mnoho břemen, ale naučili jste se dělat pro své přátele jen dobré věci. Nezáleží na tom, kolik toho uděláš, nikdy to nestačí. Vaše štěstí je horší než vaše vlastní štěstí a tuto chybu musíte změnit. Brzy dojde ve vašem životě ke změnám. Lidé, kterým jste toho tolik dali, vás zklamou. Vaše rozhodnutí změní váš život. Vždycky jste chtěli cestovat a užívat si života. Brzy k tomu budete mít příležitost. Jste krejčím svého osudu a vaše rozhodnutí začít konečně myslet sám za sebe změní váš život. Čekají vás šťastné časy, které si můžete užít jen vy.

ČÍSLO 8 .

Své city k někomu již nedokážete skrývat. Milujete ho už velmi dlouho, ale nikdy jste neměli odvahu to přiznat. Je to proto, že tato osoba se vám ke svým upřímným citům přiznává. Čeká vás velká láska, která vás učiní velmi šťastnými. Jste stále blíž a blíž svému osudu. Ale zdá se, že to víte, protože jste to dlouho drželi ve svém srdci a nikdo se neodvážil to změnit. Čeká vás pohádková, šťastná láska. Vždycky tě zajímalo, jaká by taková láska byla. Protože láska, kterou prožíváte, se nepodaří každému.

ČÍSLO 9.

Veškerou svou energii vkládáte do svého štěstí. Vaše práce je pro vás velmi důležitá, ale chcete ji posunout ještě dál. Dosud jste byli spokojeni, ale vaše touha po úspěchu roste. Nečekáte, že vám někdo něco dá, a bojujete o lepší postavení. O lepší materiální zisk, protože to je to, co opravdu potřebujete. Máte velký problém s penězi, ale ten brzy skončí. Máte před sebou bohatství, které si ani nedokážete představit. Získáte lepší práci, a to rychle. Jsi jediný, kdo o to bojuje, tak si poděkuj. Štěstí je na vaší straně a je na vás, abyste ho využili.

ČÍSLO 10

V životě jste si přáli mnoho věcí, ale mnoho věcí se vám nesplnilo. Příliš jste se spoléhali na štěstí, místo abyste si vyhrnuli rukávy a bojovali za věci, na kterých vám záleží. Myslíte si, že vás štěstí mine, ale není tomu tak. Štěstí je vždy s vámi. Jste si jistí sami sebou a myslíte si, že všechno přijde samo. Ale reálně vzato se to neděje. Jako byste od života očekávali příliš mnoho a přistupovali k němu trochu naivně. Jste dobrý člověk, ale myslíte si špatné věci. Štěstí je s vámi a vy se ho snažíte udržet pro sebe. Štěstí totiž miluje dobré a pracovité lidi.

Číslo 11

Jste člověk mnoha slov a každému říkáte do očí, co máte. Nemáš dvě tváře. Nikdo vás nemůže změnit. Protože víte, kdo jste a jakou máte cenu. Tvá upřímnost ti přinesla mnoho problémů, ale právě proto ses nechtěl změnit. V příštích letech vás čekají skvělé pracovní příležitosti, které vám přinesou spoustu peněz. Ale nic z nich nebude, protože nebudete vědět, kdy věci zastavit. Budete zklamaní, ale neztrácejte naději. Snažte se krotit svůj hněv, který vám v minulosti způsobil mnoho problémů. Objeví se mnoho nových pracovních příležitostí.

Číslo 12

Láska a peníze vám vždy způsobovaly problémy. Nemáte štěstí v práci ani v osobním životě. Ať se snažíte sebevíc, nemáte štěstí. Neumíte se vzdát a vaší přízně jen využijete. V příštích dnech se opět postavíte na nohy. Povstanete jako Fénix vstávající z popela. Vždycky jste měli sny a teď je řada na vás, abyste je uskutečnili. Najdete si práci, kterou budete milovat, a vyděláte si spoustu peněz. Zapomeňte na svůj milostný život. Čeká vás nová práce a nová láska. Váš život se radikálně změní, ale jen k lepšímu. Brzy nebudete znát smutek ani slzy.