INTIMNÍ TAJEMSTVÍ ZNAMENÍ ZVĚROKRUHU. JAKÉ JSOU TY VAŠE? BÝK JE TICHÝ, A VÁHY DOKÁŽOU CELÝ DEN JEN …

Blíženci
Vybudovat si vztah se ženou-Blíženci je nesmírně obtížné. Je téměř nemožné pochopit, s kým se skutečně setkáváte, i když spolu chodíte už déle než rok. Oni, stejně jako chameleóni, jsou schopny ukázat různé tváře, ale vždy zůstat zatraceně  podmanivé a záhadné.
Jediná věc, která může zničit vás vztah se ženou-Blíženci je monotónnost, protože představitelky tohoto znamení jsou zvyklé si každý den rozšiřovat své obzory.

Rak
Žena-Rak je nejvášnivější, nejromantičtější a nejkomfortnější partnerka! Je připravena svého milovaného uškrtit vášnivými objetími, pokrýt ho horkými polibky a od rána do večera mu vyvářet jen samé dobroty. Hlavně, aby její muž byl šťastný. Na druhé straně si Raci vyžadují stejnou pozornost. Raci mají vždy tak málo milovaných, že někdy jejich  posedlost může vyvolat až strach.
Žena-Rak nikdy nebude slepá vůči vašim problémům a nezdarem. Je připravena i hory obrátit naopak, jen aby v kritické situaci potěšila a podpořila svého partnera.

Lev
Skutečně charismatická žena-Lev potřebuje nekonečnou lásku a úctu. Ale nepokoušejte se ji kontrolovat! Levy od přírody nedokáží  tolerovat externí kontrolu,  ať byste byli jakkoli pečlivý.
Ale nejsou vinny za to, že tak velmi přitahují pozornost ze strany opačného pohlaví. Pokud trpíte pochybnostmi o sobě, tak pak nejste na správné cestě k Lvici. Měli byste se o tuto královnu starat pořádně …

Panna
Mnozí Pannám závidí jejich rozhodnost, když jsou připraveny v ledajaký moment  vzdát se všeho,  kvůli novému zajímavému koníčku. A vůbec jim nezáleží na komentářích druhých! Žena-Panna je zvyklá být sama k sobě upřímná. Veškerý svůj volný čas věnuje hledání štěstí, a když ho najde, plně se oddá lásce.
Ženy-Panny jsou dámy, které se dokáží bleskově rozhodovat, vyloučením tak všem pokusům o sebe-analýzu a pochybnosti. Představitelky tohoto znamení dokáží být zatraceně praktické v každodenním životě a božsky romantické ve všem ostatním.

Pokračování na další straně