INTIMNÍ TAJEMSTVÍ ZNAMENÍ ZVĚROKRUHU. JAKÉ JSOU TY VAŠE? BÝK JE TICHÝ, A VÁHY DOKÁŽOU CELÝ DEN JEN …

Váhy
Žena-Váhy dokáže vyprávět celé hodiny. A dokonce i když se zdá, že už se nedá mluvit o ničem, ona si jistě najde něco co říct. Komunikace a podpora pro ně není nudná povinnost, ale zajímavá a důležitá činnost! Žena, která se narodila ve znamení Vah, je tvořena laskavostí, spravedlností, tvrdohlavostí a nerozhodností.
Žena-Váhy, která  září doslova zevnitř,  dokáže zdůraznit svou ženskost a přirozenou krásu. I tak to však nebrání tomu, aby si v kritické situaci vyhrnula rukávy a s lehkostí prováděla i tu nejtěžší mužskou práci. Chytrá a krásná zároveň!

Štír
Nechat se omámit ženou-Štírem dokáže každý, ale ani zdaleka ne každému se podaří do hloubky pochopit její podstatu. Fascinující vzhled a podmaňující krása způsobují, že muži jsou k Štírem přitahováni jako komáři na světlo. Ale nemyslete si, že je dokážete obalamutit falešnými frázemi … Ženy-Štíři si hluboce cení vlastnosti, kterými je obdařila matka příroda, av životě tak kráčejí s hrdě zvednutou hlavou.
Většina Štírů jsou skutečné bohyně,  všestranné ženy a upřímné přítelkyně! Ať už milují nebo nenávidí, vždy se toho jdou s plnou vervou. Pokud nejste schopen probudit ve Štíru ty nejhlubší pocity, nebuďte překvapen pokud si vás prostě nevšimne. Někdy mohou Štíři působit křehce a bezbranně, ale nenechte se oklamat – jejich skutečná přirozenost je připravena projevit se při prvním náznaku potřeby.

Střelec
Střelci – to jsou elegantní a sebevědomé ženy,  které vždy vědí jak se správně prodat. V lásce jsou velmi romantičtí, pamatují si první setkání a schovávají všechny milostné dopisy. I tak však Střelci věří, že tajemství lásky jsou tajemství a drží si je pro sebe. Nikdo nikdy neví, co skutečně Střelec cítí.
Zamilovali jste se do Střelce? Máte štěstí! Žádná žena vás nebude líbat tak sladce jako ta, která se narodila v tomto znamení. A to všechno proto, že umí rozeznat rozdíl mezi banálním nadšením a pravou láskou.

Kozoroh
Kozorohové jsou zvyklí dostat to co chtějí a to za každou cenu. Pokud najednou potřebujete vyřešit obtížné otázky týkající se vaší kariéry, nejdříve běžte za radou k ženě-Kozorohu, ona bude určitě vědět co dělat. Jsou totiž zvyklé posouvat se vpřed a počítat své úspěchy. A pokud se skutečně pro něco zapálí, jsou schopny udělat vše,  aby dosáhli co chtějí.
Tato žena od vás netouží slyšet slova lásky. Spíše si zapamatujte tuto frázi: „Miláčku, ty jsi ta nejinteligentnější a nejkompetentnější žena jakou jsem kdy potkal!“ A věřte mi, že bude velmi šťastná … A pokud se vám poštěstilo si k ženě-Kozorohu vybudovat vztah, můžete si být jistý, že lepšího partnera nenajdete!

Vodnář
Ženy-Vodnáři jsou milé a oddané, ale zároveň si nejvíce na světě cení svou  osobní svobodu. Nikdy neudělejte tu chybu, že jejich zavřete do vězení domácí rutiny, jinak a vy budete zklamán. Vodnáři mohou působit jako frivolní dámy, ale jen osobě, která není schopna pochopit tajemství jejich hluboké duše.
Pokud potřebujete nejen vášeň, ale i lásku, tak potom je žena-Vodnář pro vás to pravé. Ona přesně ví, kdy její partner potřebujete klid a péči a kdy vášeň a slzy radosti.

Ryby
Ryby – to jsou ženy do morku kostí. Ocení, když jim muž dokáže poskytnout pocit jistoty. Milují, když pro ně otevřete dveře na autě, odsunete židli a zahrnujete jejich komplimenty. Však jsou to ženy! To co většina dám považuje za banalitu, jsou Ryby schopné ocenit dvojnásob.
Je úplně jedno jak moc tuto ženu-Ryby znáte, vždy vám dá příležitost vychutnat si s ní příjemný rozhovor. Vlastnosti Ryb z nich dělají úplně nejlepší manželky. Jen si pamatujte, že nemůžete zradit Ryby! To by vám nikdy neodpustili.

zdroj : takprosto.cc