IQ test, který zvládne málokdo. Tento IQ test vám jednoduchým způsobem prozradí, zda jste chytří a zda je vaše myšlení za hranou

Většina lidí se považuje za více či méně inteligentní. Je tomu skutečně tak? Ano, každý člověk má nějakou inteligenci, ale málokdy je nadprůměrná. Někdy může jednoduchá rovnice s neznámou odrovnat i toho nejchytřejšího člověka ve vaší společnosti. Nabízíme vám bezplatný test IQ, který vám ukáže, zda jste tak chytří, jak si myslíte.

IQ test, který vám ukáže, zda dokážete myslet jinak než v běžných souvislostech.
Test IQ jste pravděpodobně absolvovali již mnohokrát. V současné době se při zadání „IQ test“ do vyhledávače pravděpodobně objeví mnoho výsledků, ale většina testů buď stojí peníze, nebo vás nutí uvést své kontaktní údaje pro marketingové účely. Naše testy jsou zdarma, takže stojí za to si jeden z nich udělat, jen abyste ukojili svou zvědavost.

IQ test, který prověří, zda myslíte mimo rámec

Test IQ jste pravděpodobně absolvovali již mnohokrát. Pokud v současné době zadáte do vyhledávače „IQ test“, pravděpodobně se vám zobrazí mnoho výsledků, ale většina testů buď stojí peníze, nebo vás nutí uvést své kontaktní údaje pro marketingové účely. Naše testy jsou zdarma, takže stojí za to si jeden z nich udělat, jen abyste ukojili svou zvědavost.

Máme čtyři akce. Pokud je budete dělat všechny, můžete se považovat za extrémně inteligentního. Z prvního lze snadno usoudit, že číslo pod písmenem „A“ je jedna . Další operace také nečiní žádné problémy, díky čemuž máme jistotu, že se dvojka skrývá pod „B“ . Ani třetí akce asi nikoho nepřekvapí a po rychlém výpočtu jsme si jisti, že číslo pod „C“ je tři .

Dobře, zatím to bylo snadné, ale po cestě je pár kroků. Poslední operace je A+B+C×4=? . Po zasunutí čísel vypadá obsluha velmi jednoduše, má to však jeden háček. Než uvedeme správné řešení, musíme se zeptat – kolik z vás odpovědělo 24 ? Toto je nesprávné řešení vyplývající z nesprávného pořadí operací. Místo sčítání každého čísla po jednom a násobení výsledku čtyřmi, sečtěte první dva členy a poté vynásobte číslo „3“ čtyřmi. Pak má rovnice tvar „1+2+3×4=?“ a poté „3+12“ , takže správný výsledek je 15 ! Vyšel vám výsledek správně nebo vás IQ test porazil?

Pokračování na další straně