Výborné tipy na levnou večeři, dezerty, nebo výborné pohoštění pro návštěvy. Základní přísadou je obyčejný toastový chleba. Nevěřili byste, jaké perfektní recepty z něj můžete mít!
Jablečný závin z toastového chleba
Takto jsme to nazvali proto, rpetože to opravdu chutná jako štrúdl. Dělám to pro děti na svačinu, nebo na snídani. Má to u nás úspěch i jako rychlý dezertík.
potřebujeme:
1 balení světlého toastového chleba
máslo
6-7 jablek
cukr
Skořice nebo skořicový cukr
Rozinky namočené v rumu
mleté ořechy
postup:
Toustové chleby potřeme změklým máslem, posypeme strouhanými nebo tence nakrájenými kjablkami jablky, cukrem, skořicí, rozinkami a ořechy. 2 plátky toastového chleba spojíme vždy dohromady a dáme zapéct do toustovače vymazaného máslem. Hotovo. Podáváme poprášené obyčejným práškovým cukrem.
Pokračování na další straně