Rak umí být nemilosrdný

Zástupci tohoto znamení patří k těm, kteří se vždy snaží pomstít, nebo o tom alespoň uvažují. Spouštěčem jejich pomsty může být cokoli – neustále si totiž ve své fantazii kreslí obrázky o tom, jak je prý někteří lidé velmi urazili.

Nesnažte se najít důvod jejich „vendety“, je lepší to prostě přijmout a vzít jako samozřejmost, protože v rozhněvaném duševním stavu se Rakům málokdy podaří zachovat zdravý rozum. Navzdory skutečnosti, že zástupci tohoto znamení mají velké srdce, jejich pomsta může být opravdu hrozná.

Lví pomsta je jako tsunami

Lev je vlastně jedno ze souhvězdí, které má problémy se zvládáním emocí. Když se ztratí v hněvu, jsou skutečně ohnivou koulí znamení zvěrokruhu. Pokud někdo využije všechny příležitosti, které mu Lev poskytl, nečekejte žádnou možnost odpuštění. Lev je loajální a trpělivý, ale pokud mu ublížíte, promění se v oheň. Bude čekat na vhodný okamžik, aby na vás zaútočil.Nezahrávejte si s ním.

Panny neoplácejí, ale ponižují

Zástupci tohoto znamení jsou známí tím, že po urážce, která jim byla způsobena, se nemstí, ale projevují svůj negativní postoj trochu jiným způsobem, přičemž prokazují neméně vytrvalost.

Panny jsou vznešené bytosti, takže jejich hlavním cílem je, aby se pachatel cítil mizerně. Měl by začít plakat, cítit stud – obecně je to vždy tichá pomsta, která nepřitahuje pozornost ostatních.

Váhy trestají mlčením

Váhy jsou znamením spravedlivých, jejich karmickou povinností je najít spravedlnost. Na druhou stranu milují dramata a konfliktní situace obvykle zhoršují, dokud nezačne skutečná válka.

Jejich oblíbená taktika je chlad, totální ignorance. Toto chování může trvat roky, a pokud se člověk, který je přivedl k šílenství, zeptá „proč?“, nasadí naprosto nevinný výraz a odpoví, že neví, o čem mluví.

Pokud však jejich pachatel projeví dostatečnou vytrvalost a lichocení, dají mu Váhy příležitost odčinit vinu – ale zároveň touží po opravdovém pokání.

Před Štírovou pomstou můžete jen utéct

Pokud jste představitele tohoto znamení něčím hluboce urazili, raději změňte zaměstnání, bydliště, nebo ještě lépe – kontinent. Faktem je, že jsou skutečnými šampióny pomsty.

Štíři nedokážou odpustit, jejich pomsta je vždy dobře promyšlená, a co je nejhorší, nemá konce – dál vylévají svůj jed, kdykoli se zkříží s těmi, kdo jim ublížili.

Pokračování na další straně