Jak zjistit, kolik dětí budete mít podle data narození: tajemství zkušených numerologů

Při vytváření velkých plánů se chci opravdu podívat trochu do budoucnosti. To platí zejména pro rodinu a narození dětí, pokud se vztah stane vážným, nebo se rozhodnete, že na to máte dostatek zdraví, síly a životních zkušeností.Chcete-li zjistit, kolik dětí bude podle data narození, měli byste se obrátit na numerologii. Jednoduchý výpočet vám pomůže určit vaše osudové číslo, které nese informace o vašem budoucím potomkovi.Například vaše datum narození: 11. května 1986. Čísla dne, měsíce a roku se sečtou a vytvoří číslo od 1 do 9.

1+1+5+1+9+8+6 = 31 = 3+1 = 4.

Vaše osudové číslo je 4. Pokud již máte partnera, se kterým plánujete dítě, musíte jeho osudové číslo přidat ke svému magickému číslu (také sečtením vytvoříte číslo od 1 do 9). Pak vám numerologie řekne, kolik dětí budete mít.

1. Takoví lidé sní o velké rodině a tento sen zpravidla dosáhnou – v jejich rodinách se objeví nejméně dvě nebo tři děti. Je pravda, že to vyžaduje hodně úsilí. Ženy s jedničkou v osudovém čísle si musí dávat větší pozor na své zdraví a pečlivě vážit všechna rizika pro jejich tělo spojená s výskytem potomků. V mateřství se ale realizují dokonale. Mimochodem, otcem celé velké rodiny se zpravidla stává jeden muž, se kterým takové ženy tvoří super silný svazek.

2. Žena, jejíž osud řídí dvojka, nespěchá stát se matkou – nejprve kariéra a seberealizace, a pak teprve rodina a děti. Proto k těhotenství dochází později a v páru se rodí pouze jedno dítě. Problémy s početím ani jeho porodem s největší pravděpodobností nebudou, ale následná těhotenství mohou způsobit nemalé potíže.

3. Toto číslo osudu slibuje těžkou volbu. Nejprve – úspěšný partner pro bezpečné plození, pak – o zachování vlastního zdraví. Ve svazku „trojky“ se dítě často objevuje samo a velmi pozdě. I takové páry však mohou aktivně diskutovat o možnostech adopce miminka nebo využití služeb náhradní matky.

4. Čtyřky mají často dvojčata nebo dvojčata a zpravidla více než jeden pár. Mezi dětmi může být velký věkový rozdíl – do 10 let, ale taková rozmanitost rodinu jen posílí: starší nebudou dětinsky pečující a mladší budou flexibilní s dobrou povahou.

5. Věnujte pozornost svým předkům – počtu dětí, které po nich „zdědíte“. Pokud se ve vaší rodině narodí dvojčata o generaci později, připravte se na dvojité překvapení. Pokud je více dětí a stejného věku, okamžitě si vezměte dlouhou dovolenou, protože se z mateřské nevrátíte velmi brzy. Vaše děti budou mít pravděpodobně různé otce, ale buďte si jisti, že děti narozené v lásce, i ty přelétavé, jsou odsouzeny ke štěstí. 

Pokračování na další straně