Jezte med před spaním: tělu se dějí úžasné věci!

2. Pomáhá spalovat tuky. Mike McKinnes, odborník na výživu (dříve chemik-botanik), poznamenal, že sportovci, kteří pravidelně pili med, spálili 10krát více tuku než ti, kteří tak neučinili.
Na základě svých pozorování Mike vyvinul medovou dietu, která zahrnuje úplné nahrazení cukru medem. Lžíce medu v noci je jedním z jejích hlavních pravidel.

3. Obnovuje játra. Zdraví jater je zdravím celého organismu. Během spánku se obnovuje a obnovuje životně důležitý orgán. Zvláště příznivý účinek na játra má směs medu a dýňové šťávy (1: 1). Vezměte drogu na měsíc, abyste pomohli tělu rychleji vylučovat toxiny a zlepšovat metabolismus.

4. Posiluje obranyschopnost těla. Lžička medu – část všech potřebných tělesných látek. Česnek je silný imunostimulant. V kombinaci mají tyto dva produkty velmoc proti bakteriím a virům! Oloupaný česnek zalijte medem a nechte vyluhovat. Vezměte si na noc lžíci. Tento lék se také dobře vyrovnává s kašlem.

5. Naplňuje energií. Chcete vstávat z postele plní energie a dobré nálady? Na noční stolek nezapomeňte dát sklenici medu a sklenici vody s citronovou šťávou. Udělejte to alespoň jednou a budete litovat, že jste to nezkusili dříve.

Připomeneme: všechny výše popsané léčivé vlastnosti jsou vlastní pouze přírodnímu medu.

Používáte med k léčbě nebo prevenci? Pokud ano, jak? Těšíme se na vaše komentáře s vašimi oblíbenými recepty!

Zdroj.otozh