KARMA PŘICHÁZÍ: Těmto znameními jim KARMA vrátí laskavost a konečně jim dá ŠTĚSTÍ!

Karma dává každému, co si zaslouží. Měli bychom to mít stále na paměti, zejména když máme příležitost udělat něco opravdu dobrého. Tyto konstelace se budou těšit z darů, které jim karma připravila.

BÝK

Mnohokrát jsem udělal dobré skutky, protože takový jsem a neznám jiný způsob. Mnohokrát jsem za tyto laskavosti byl odměněn. Někdy a často stačí prosté „děkuji“. Je velmi potěšující, když si někdo vzpomene, co jste pro něj udělali, a poděkuje vám. Myslíte si, že tato odměna stačí. Ale karma vás tentokrát odmění jinak.

Tentokrát budete mít pocit, že si zasloužíte užívat velkých finančních výhod, které jako by padaly z nebe. Některé věci se spojí, aby vám přinesly velký finanční zisk, který bude skutečně pracovat ve váš prospěch. Finančně se vám nedaří, ale nestěžujete si a žijete, jak nejlépe umíte. Pracujete, jak nejlépe umíte, ale peníze se shánějí stále hůře a hůře. Brzy se to změní a vy budete mít dostatek peněz na vše, co potřebujete.

To vám přinese velké štěstí a vykouzlí úsměv na tváři. Takové velké štěstí si zasloužíte a konečně si ho budete moci užívat tak, jak si zasloužíte.

Pokračování na další straně