Každý den snědla 3 vejce k snídani: Zde je to, co se stalo s jejím tělem po 7 dnech

Vejce mohou být maximálně prospěšná, pokud se konzumují správným způsobem. Reportér časopisu Healthy Jamie Stathis se rozhodl jíst každý den po dobu jednoho týdne jedno vejce, protože vejce jsou zdraví prospěšná. Zde jsou její poznatky z tohoto experimentu. -Experiment spočíval v tom, že denně snědla alespoň dvě vejce, někdy i tři.

Vejce na tvrdo jsou skvělou svačinou před tréninkem nebo svačinou bohatou na bílkoviny v poledne, proto se rozhodla mít některá po ruce (pokud jste příznivci vajec na tvrdo, USDA doporučuje, že je lze uchovávat čerstvá v lednici až týden). Novináři napsali, že se rozhodli pokračovat v přípravě omelet, frittat a quichů jako jednoduchého a zdravého způsobu využití zbytků zeleniny, masa a sýra.

Kromě výživové hodnoty je součástí přitažlivosti vajec i to, že se velmi snadno připravují a lze je snadno kombinovat s různými příchutěmi. Na začátku týdne pojídání vajec připravil Stathis frittatu smícháním vajec se zbytky lososa. Položil ji na lůžko z rukoly lehce pokapané citronem a olivovým olejem a posypal sýrem feta.

Protože spěchal, aby se druhý den připravil na cestu, koupil si v místním pekařství malý quiche. Polovinu quiche snědla se salátem k obědu a zbytek si druhý den ráno vychutnala k snídani. Překvapivě jí Statisova pravidelná strava složená z vajec a zdravých tuků pomohla lépe si vybírat výživovou hodnotu toho, co jí.

Pokračování na další straně