Každý kalendářní měsíc je spojen s jiným druhem ptáka. Tento pták vám na svých křídlech nese zvláštní zprávu

Najděte ptáka spojeného s vaším měsícem narození a odhalte tajemství svého života. Objevte toto tajné poznání a najděte ptáka spojeného s vaším měsícem narození. Měsíc, ve kterém jste se narodili, může ovlivnit celý váš život. V závislosti na energii a vibracích existují předměty a symboly spojené s tímto měsícem, které lze použít k posílení nebo změně některých vašich vlastností. Abyste s nimi však mohli pracovat, musíte nejprve odhalit svou skutečnou povahu. Tato pravda se ponese na křídlech ptáka vašeho osudu!

Leden: Sova

Vždy pečlivě a smysluplně volte slova, abyste předešli nepříjemným nedorozuměním. Vaše povaha je téměř nemluvná, ale váš písemný projev svědčí o opaku. Jste velmi kreativní a nápaditý a svým projevem vytřete zrak nejednomu čtenáři. Raději mluvíte, až když vám zobák narostl, ale vaše myšlenky jsou často hluboké a smysluplné.

Únor: Papoušek

Jste duševně svobodní. Nikdo vás nemůže označit za nudné a předvídatelné. Máte mimořádnou schopnost proniknout hluboko pod povrch každodenního života. Vaším životem dýchá kreativita, hudba a umění. Pro své okolí jste velmi inspirativní. Nechcete být na očích veřejnosti, ale nikdy nezůstanete bez povšimnutí.

Březen: Červenka

Tento pták symbolizuje vaše odhodlání. I ty nejsilnější bouře zvládnete s klidem a sebedůvěrou. Vaši sílu a hlubokou víru pociťují lidé kolem vás a rádi se k vám utíkají. Málokdy dáváte najevo, že to může být opravdu únavné. Jste odhodlaní a tvrdohlaví a nezastavíte se, dokud nedosáhnete všeho.

Duben: Kanárek

Tento malý ptáček vám dal celý život smíchu a zábavy. Nic vám nedělá větší radost než bavit své okolí. Svým vtipem dokážeš vylepšit každý vtip. Milujete dobrý smích a hlavně si vážíte dobré společnosti.

Květen: Slavík

Vaše přítomnost rozjasní den každému, s kým se rozhodnete trávit čas. Vaše vždy pozitivní a veselá nálada působí na ostatní a vy dokážete snadno rozptýlit pochmurnou náladu. Často jste hvězdou večírku a vaše okolí vás má velmi rádo. Dáváte přednost samotě, ale lidé ve vašem okolí s vámi rádi tráví čas.

Červen: Hrdlička

Tento pták prozrazuje, že jste přirozený vůdce, i když to sami neříkáte. Vše dokonale organizujete a jednotlivé úkoly delegujete na nejvhodnější osobu. Ať už řešíte velkou krizi, nebo musíte odvést děti do školy, vždy máte vše pod kontrolou. Z chaosu dokážete rychle udělat pořádek. Seznamy úkolů jsou vždy seřazeny podle priorit a vy můžete odškrtávat jedno políčko po druhém.

Pokračování na další straně