KAŽDÝ TÝDEN UKLÍZÍ DŮM S TÍMTO: Zahání smůlu a zlo a přitahuje BOHATSTVÍ

Dodejte svému domovu dobrou a pozitivní energii, která přinese do domácnosti zdraví a pokrok…

Čisté a umyté podlahy jsou nejen nejlepším způsobem, jak se zbavit prachu a bakterií, ale také vytvořit v bytě příjemnou a zdravou atmosféru. Neméně důležitá je energie domu, která také potřebuje periodickou práci.

Proto se praktikuje prastarý rituál čištění podlah solí.

Sůl způsobí, že z podlahy zmizí prach, ale také zajistí dobrou auru místnosti, zvláště pokud je čas vrátit do domu klid, štěstí a pohodu.

Proč byste měli čistit svůj dům solí?

Mytí podlah s přídavkem běžné kuchyňské soli k vyčištění bytu nebo domu od nahromaděné negativní energie je nutné, když:

Děti často trpí nachlazením;
Neustále vás trápí nespavost nebo vás ruší sny;
Pokojové rostliny rostou špatně nebo vadnou;
Elektrické spotřebiče často selhávají;
Nedávno v bytě někdo zemřel;
Peněz je vždy málo;
Věci najednou zmizí.
Na čištění podlah solí je také čas, když se zhorší rodinné vztahy mezi manželem a manželkou, děti přestanou poslouchat, umírají, utíkají nebo se zatoulají domácí mazlíčci.

Než začnete s rituálem čištění podlah solí, musíte se zbavit odpadků a všech nepotřebných věcí, které dusí prostor. Předpokládá se, že věci, které se delší dobu nepoužívají, přitahují negativní energii. Brání štěstí a prosperitě ve vstupu do domu. Je tedy nejvyšší čas zbavit se staré skříně, bot, rozbitých věcí, roztrhaných ponožek atd…

Umyjte záclony a okna – to vám pomůže podívat se na život novým způsobem a zjistit, co si nevšimnete.

Vyčistěte sporák a udržujte v něm vždy pořádek, protože představuje bohatství v domě.

Vždy uklízejte s pozitivním přístupem a představte si, že s odpadky a špínou z domu vyhazujete také nemoci, chudobu a potíže.

Pokračování na další straně