Kdo TOTO před spaním udělá, splní se mu přání a dostane odpověď na otázku, která ho trápí!

Pomocí této techniky je možné nejen najít řešení vašich problémů, ale také splnit vaše přání. Podstata je v naprogramování vlastního mozku, tedy podvědomí a přenesení požadovaného záměru.

V životě často není snadné najít správné řešení situace, objevují se pochybnosti nebo lidé váhají, zda se rozhodnout správně. Někdy je těžké vědět, jak se zachovat. Pokud chcete vyzkoušet neobvyklou techniku, abyste našli odpověď na problém, který vás trápí, může vám pomoci metoda „sklenice vody“.

Autor této metody José Silva se stal světově proslulým díky svému propracovanému komplexu psychologického výcviku, svépomoci a meditace nazvanému Silvova metoda, jehož hlavní „ingrediencí“ je lidská intuice.

José Silva tvrdí, že tato technika umožňuje lidem aktivovat a používat v různých situacích své „třetí oko“. Díky technice „sklenice vody“ je vaše podvědomí naprogramováno tak, aby snadno řešilo potíže, kterým čelíte.

Původně byla tato technika navržena tak, aby pomáhala lidem dostat se z obtížných situací samostatně a rychle.

Nakonec se zjistilo, že ji lze použít i ke splnění konkrétních požadavků na povel.

Tato metoda se osvědčila zejména při potížích ve vztazích.

Technika od Jose Silvy

Než půjdete spát, nalijte si vodu do sklenice.

Nyní musíte svou otázku nebo přání formulovat sami nebo nahlas. Ujistěte se, že formulujete přesně. Vyvarujte se vágnosti a nepoužívejte slovo „ne“.

Například otázka: „Proč nemohu najít peníze na otevření podniku?“, není dobrá. Správně by bylo: „Jak mohu získat peníze na otevření podniku?“ Toto je příklad pozitivní, přesné a konkrétní otázky.

Nebo: „Nyní hledám řešení problému, jak rychle a snadno přestat kouřit?“ Nebo „Jaké je pro mě nejlepší řešení koupit byt (auto…)?“ Nebo „Jak rychle a snadno můžete najít práci v té a té profesi?“ „nebo“ Jak řešit tu a tu situaci s manželem (dcerou, synem)“…atd.

Vezměte si do rukou sklenici vody, soustřeďte se, zavřete oči mírným zvednutím oční bulvy a vypijte půl sklenice vody a opakujte si:

„To je vše, co je potřeba udělat, aby se moje situace vyřešila.“

Zakryjte zbývající půlkou sklenice vody a jděte klidně spát.

Ráno vypijte zbývající vodu se zavřenýma očima. Díky Bohu a své intuici, bez ohledu na to, zda jste již odpověď dostali nebo ještě ne. Opakujte svou otázku (neměňte slovosled), kterou jste položili předchozího večera, a v duchu větu – „To je vše, co je potřeba udělat, aby se moje situace vyřešila“.

Pokud jste do rána odpověď nedostali, buďte trpěliví a pár dní počkejte, odpověď může přijít ve formě spontánní myšlenky nebo situace, která vám napoví, jakým směrem byste se měli ubírat. Může to být něčí telefonát, článek, báseň, kniha, nečekané setkání…to vše může být klíčem k vyřešení vaší situace.

Pokračování na další straně