Kosmetička to radí všem dámám po 40-tce: Pokud vás trápí vrásky na dekoltu, toto jejich zmírní a krk omladí alespoň o 7 let!

Avokádová maska ​​na dekolt – elixír mládí na krk a dekolt (recept přímo od kosmetičky)

Maska z avokáda je ceněna pro své regenerační účinky, díky čemuž je pleť krásnější a odolnější. Vysoký obsah vitamínu E zase udržuje její zdraví a zabraňuje předčasnému stárnutí. Je to balzám na suchou pleť a jemné vrásky, protože má vysoký podíl tuků co sušší pleť na dekoltu ocení. Najdeme v něm antioxidanty, které bojují za regeneraci buněk a jejich zdraví, dostatek vitaminu B, C az minerálních látek draslík, magnézium či fosfor.

Avokádo je plné kyseliny olejové, obsahuje také pořádnou porci vitamínu E, který pomáhá zlepšit texturu pleti a zároveň bojovat proti poškození volnými radikály, které způsobují stárnutí. Kyselina mléčná v jogurtu jemně uvolní odumřelé kožní buňky, takže vaše pleť bude svěží a nabude jasnější vzhled. Můžete přidat i rozmixovanou listovou zeleninu, která dodá extra anti-age vitamíny jako je A a E.

potřebujeme:

½ zralého avokáda

2 lžíce organický řecký jogurt

1 lžíce mixované listové zeleniny

V mixéru vše rozmixujeme a naneseme silnou vrstvu masky na dekolt a krk, necháme působit po dobu 15-20 minut. Opláchneme vlažnou vodou a aplikujeme pleťový toner.

Pokračování na další straně…