Kosmetička to radí všem dámám po 40-tce: Pokud vás trápí vrásky na dekoltu, toto jejich zmírní a krk omladí alespoň o 7 let!

Maska z banánů a esenciálního růžového oleje

Banány jsou jemné a růžový olej používali již ve starověku, kdy představoval nejvyšší level v oblasti kosmetiky. Pojďme se podívat, jak takovou masku vyrobit.

složení:

1 velmi zralý banán

1pl esenciálního růžového oleje

použití:

V první řadě si připravte banánové pyré, přidejte do něj esenciální olej a dobře promíchejte. Masku opět aplikujte na krk a dekoltu a nechte působit alespoň 20 minut. Poté smyjte studenou vodou. Opět opakujte alespoň třikrát týdně, pokud chcete docílit kýžený efekt.

Maska z medu a avokáda

Účinky medu jsou podobné jako účinky růžového oleje. Zjemňuje a navrací pružnost, i proto je oblíbeným při výrobě kosmetických produktů. Avokádo má zase blahodárné účinky nejen v kuchyni, ale iv kosmetice – nejdůležitější roli v něm sehrává olej.

složení:

100g dužiny z avokáda

1pl medu

použití:

Připravte si avokádo a přidejte do něj med. Umixujte hmotu tak, aby konzistence zůstala jednotná. Masku následně aplikujte na krk a dekolt a jemně masírujte alespoň 10 minut. Po masáži si masku nechte ještě alespoň dalších 15 minut a poté smyjte studenou vodou.

Zdroj:takprosto.cc