„Králi si nechá odebrat nějaký orgán“: astrolog vysvětlil, proč bude mít Karel III. až do léta 2025 těžký boj o život

Dnes, 5. února, vyšlo najevo, že král Karel III má rakovinu. Buckinghamský palác oficiálně oznámil, že král má rakovinu prostaty. Zpráva o tom, že králi Karlu III. byla diagnostikována rakovina, přišla týden poté, co byl propuštěn z londýnské nemocnice.

Astrologové analyzovali králův horoskop a odhalili několik zajímavých rysů souvisejících se zdravím.

Opozice Pluta a ascendentu ve Lvu nastala 21. ledna. Pluto je navíc disponentem Slunce ve Štíru a tento aspekt vypovídá o autoimunitním boji. Jako by tělo válčilo samo se sebou. Bohužel tato opozice nabývá na síle v roce 2026, kdy Pluto „bombarduje“ tělo, což naznačuje, že se nemoc zhorší.

V dubnu a květnu 2024 způsobí skupina planet Býka ve Štíru silnou opozici jednoho stupně na jeho Slunce. Jelikož Jupiter při svých tranzitech obvykle způsobuje nárůst onemocnění, může toto postavení vést ke zvýšeným otokům.

V Karlově případě je černá Luna také v konjunkci se Saturnem v Kozorohu, který vládne sektoru zdraví. Nejtěžší období pro něj může být od 25. března do 7. dubna. Ve stejný den se nad jeho Venuší vznáší minulý uzel ve Vahách. Tato planeta vládne hormonům a několika orgánům. Pravděpodobně si bude něco vybírat ze svého těla.

Pokračování na další straně