Krevní skupina prozrazuje ženy, které jsou nejvíce žárlivé, jedna je zcela sobecká – nebudete tomu věřit

Věřte nebo ne, existuje mnoho teorií o vlivu krevní skupiny na naši osobnost.

krevní skupina 0

Ženy s nulovou krevní skupinou jsou velmi sebestředné. Ve vztazích s muži jsou velmi žárlivé a vášnivé. Jsou panovačné a mají silnou osobnost. Snaží se kontrolovat všechny své vybrané partnery a muži, kteří se ji snaží oklamat, to budou mít těžké. Takové ženy jsou tiché a rychle se stávají lhostejnými ke slabým soupeřům. Ženy s touto krevní skupinou se často vyskytují mezi úspěšnými podnikatelkami a celebritami. U mužů hledají štěstí, spokojenost a laskavost. Jako manželky jsou často v pozadí a aktivně se podílejí na kariérním rozvoji svého muže. Jako matky jsou laskavé ke svým dětem a prostřednictvím svých manželů a dětí realizují své ambice.

Krevní skupina A
Tato krevní skupina charakterizuje ženy, které se vyznačují trpělivostí a klidem. Často jsou považováni za obětavé, přátelské a velmi disciplinované. Tyto ženy oceňují upravenost a pohodlí a vždy se snaží o bezkonfliktní řešení problémů.

Jsou však také velmi tvrdohlaví a někdy podráždění. Často se vnímají jako podřízené. V milostných vztazích jsou velmi stydliví, ale respektují partnera a jeho vlastnosti.

Své city však pro svou emotivní a citlivou povahu odhalí, až když si budou naprosto jisti, že nebudou podvedeni a zraněni. Jsou ideální jako manželky. Také žena s krevní skupinou A je matkou, která své děti hlídá a podporuje, ale také od nich hodně vyžaduje.

Pokračování na další straně