Magické rituály pro štěstí a ochranu před problémy na každý den v týdnu

Pro úspěšné dosažení svých cílů je důležité mít zásobu vitální energie a … hodně štěstí. Magické rituály pomohou zlepšit schopnosti, přilákat štěstí a udržet pozitivní.

Celebrity a jen úspěšní lidé často žijí podle určitých pravidel, řídí se lidovými názory a usilují o duchovní rovnováhu. Obvykle pro každý den v týdnu můžete použít své vlastní krátké rituály, které vám mohou změnit život. Samozřejmě k lepšímu.

Pondělí – začněte týden správně

Pondělí hraje důležitou roli při utváření vaší nálady, štěstí a fyzického potenciálu na příštích sedm dní. Abyste přilákali štěstí a naladili se na správnou vlnu, doporučuje se v tento den brzy vstát a strávit asi 20 minut o samotě, abyste nashromáždili pozitivní energii. Poté stojí za to vyjít ven nebo otevřít okno, zvednout ruce a říci: „Jak ráno vychází rudé slunce, osvětluje zemi, probouzí všechno živé, tak mi dává paprsek slunce, osvětluje cestu. , naplňuje dobro! Buď tak!“ Měli byste věnovat pozornost svým pocitům: pokud cítíte nárůst síly a elánu, pak může být rituál dokončen. Pokud se tak nestane, můžete to opakovat až sedmkrát.

Úterý – nachystejte se na užitečné známosti

úterý energie aktivně roste a v týdnu začíná nová etapa. V tento den byste se měli zaměřit na sociální realizaci, rozhodování a navazování spojení, které vám pomohou dosáhnout vašich cílů. Abyste se však vyhnuli konfliktům, nezdarům a negativním vlivům, je nutné se chránit. Chcete-li to provést, můžete provést rituál v přírodě a opustit dům za úsvitu s nádobou čisté vody. V tichu a o samotě si umyj obličej, pokrop zemi kolem sebe a říkej slova: „Tak jako čistou vodu, přijatou zemí, nelze nasbírat zpět, nelze ji oddělit od země, tak neberte smutek, neberte dohnat neúspěch, nevidět nepřátele! Opravdu!“

Středa – zůstaňte zdraví

Uprostřed týdne často dochází k narušení energetické bilance spojené s intenzivní prací a komunikací s lidmi. Středa je ideálním dnem pro udržení fyzického i duševního zdraví. Chcete-li obnovit duchovní potenciál, potřebujete jednoduchý rituál s hrstí rýže. Ráno vařte zrna a představujte si, jak jsou naplněna pozitivní energií. Poté, co je rýže hotová, opláchněte ji a snězte se spiknutím: „Ze země, vody, vzduchu, zrna jsou živena, vařena na ohni, přenášejí na mě svou sílu, naplňují mě zdravím a štěstím!“

Pokračování na další starně