Maminka a tatínek se rozplakali, když uklízeli pokoj své osmileté dcery, která zemřela na rakovinu. Jejich dcera po smrti zanechala dopis na rozloučenou se svým přáním

Nejhorší noční můrou rodičů je, když se jejich dítěti stane něco zlého. Smrt dítěte je něco, co by nikdo neměl zažít. Bohužel se to stává. Své o tom vědí rodiče osmileté dívky, která zemřela v raném věku na rakovinu. Po její smrti našla rodina v jejím pokoji něco nečekaného.

Osmiletá dívka napsala před smrtí na kus papíru svou závěť. Když si její rodina vzkaz přečetla, okamžitě se rozplakala. Rakovina je zákeřná nemoc, která každoročně zasáhne tisíce lidí na celém světě. Životy postižených a jejich blízkých se mění. Rodiny mohou pacientům poskytovat psychickou podporu, ale je pro ně také nesmírně těžké sledovat, jak jejich blízcí bojují se zlou nemocí.

Když dívce diagnostikovali rakovinu, změnil se život celé rodiny. Rodiče se velmi snažili být jí po boku a pomoci své milované dceři vyhrát tento těžký boj a uzdravit se. To se bohužel nepodařilo. Nemoc rychle postupovala a dívce nebylo možné nijak pomoci. Zemřela na začátku tohoto roku, když jí bylo pouhých osm let.

Pokračování na další straně