Stává se, že zdánlivě milý člověk má špatné úmysly: Zde je návod, jak takové manipulátory rozpoznat a přelstít

Všichni jsme se v životě setkali s lidmi, kteří používají manipulaci a předstírají, že jsou milejší, laskavější a mají lepší úmysly, než jsou, když na nás nastražili past.

Jak je poznat?

Vždy se tě snaží „vyčerpat“

Tento typ člověka je sympatický, laskavý a ― stále něco hledá a očekává. Neustále mají touhy a snaží se nad vámi získat kontrolu, a proto je velmi důležité, abyste se odmítli účastnit jejich hry, i když jsou jejich touhy malicherné.

Vždy mějte jednostranné rozhovory

Jako manipulátoři, kteří předstírají, že jsou jedna věc, zatímco jejich osobnost je zcela odlišná, musí tito lidé ovládat komunikaci. Stejně tak, pokud vidí, že se věci ubírají směrem, který jim nevyhovuje, najednou se vás začnou ptát a předstírat, že je zajímá váš život.
Pokud si všimnete, že se vás ptá na příliš soukromé otázky a upírá vás očima, bylo by nejlepší neodpovídat příliš podrobně, protože se za nimi pravděpodobně skrývají špatné úmysly.

Rádi vyvíjejí tlak

Jako všichni manipulátoři mají tito lidé tendenci vám přemlouvat, abyste dělali věci, které potřebují, a dokonce na vás tlačit, ale ani to nemusí být něco, co pro ně skutečně něco znamená – pro ně je tento druh ovládání hra.

Pokračování na další straně