MINULOST KLEPE NA DVEŘE: Staré lásky ožívají v TĚCHTO TŘECH znameních zvěrokruhu!

Panna

Víte, že se vám podařilo navázat vztah s někým, kdo vás miluje?
Na konci tohoto roku se Panny setkají tváří v tvář s někým, s kým kdysi měly dlouhý vztah. S tímto člověkem jste strávili spoustu času, ale ukázalo se, že jste ho neznali dostatečně dobře. Věci mezi vámi začaly být velmi nepřehledné a vy jste se rozhodli rozejít. Vaše city k němu nebo k ní však zcela nezmizely. Setkání s touto osobou znovu probudí spící city.

Dává vám to šanci se s touto osobou sblížit, i když to bolí. Je velmi důležité dát přednost sobě a mít na paměti své vlastní touhy. Nepodceňujte se, abyste si znovu neublížili. Některé lásky si zaslouží druhou šanci, jiné nikdy. Sami nejlépe víte, co vám daná osoba může dát, proto přemýšlejte spíše hlavou než srdcem.

KOZOROH

Milí Kozorozi, do vašeho života se vrátil někdo, ke komu jste kdysi chovali velké citové pouto. Přestože k této osobě nemáte žádný citový vztah, byla pro vás vždy výjimečná. Bylo mezi vámi mnoho nezapomenutelných pohledů a doteků. Nyní se tato osoba znovu objeví ve vašem životě a ukáže vám nádherné věci. Od chvíle, kdy se poprvé setkáte, existuje potenciál, aby se mezi vámi rozvinula velká láska. Možná jste tuto osobu dříve neměli vedle sebe nebo jste s ní nemohli být z jiných důvodů, ale nyní si s ní budete tak blízcí, jak jste si kdy představovali. Své city už nebudete muset skrývat ani potlačovat. Nyní můžete svou lásku projevovat s otevřeným srdcem naplno. To by mohl být začátek nádherného milostného příběhu.