Možná největší světový potravinový podvod! MŮŽE TAKÉ ZPŮSOBIT LEUKÉMII, PŘESTO JE JÍME KAŽDÝ DEN, CO TO JE?

Světová zdravotnická organizace varuje, že umělá sladidla nepomáhají při hubnutí a mohou představovat dlouhodobá zdravotní rizika. Umělá sladidla navíc zvyšují výskyt cukrovky 2. typu.

Skutečnost, že WHO vyslovila tato slova, má velkou váhu a důležitost. Všechna tato zjištění jsou výsledkem velmi rozsáhlé série studií. Francesco Branca, ředitel WHO pro výživu a bezpečnost potravin, uvedl:

Odborník doporučil zvážit další možnosti snížení příjmu cukru, například konzumaci potravin a nápojů, které neobsahují cukr nebo obsahují přírodní cukry.

Možná největší světový potravinový podvod

Teprve v poslední době je všem jasné, že se jedná o největší podvod v potravinářském průmyslu na světě, který je dokonce nebezpečný, protože si zahrával a stále zahrává se zdravím milionů lidí.

Protože si hráli a stále hrají se zdravím milionů lidí. Protože jsou jednoznačně škodlivé, je velkou otázkou, zda bude jejich používání v budoucnu zakázáno nebo omezeno.

Podle tiskové zprávy zveřejněné na serveru EurekAlert je pro chuťové buňky téměř nemožné rozlišit mezi cukrem a umělými sladidly, ale žaludek rozdíl pozná a okamžitě tuto informaci předá do mozku.

Hlavním důvodem, proč se umělá sladidla hojně používají, je to, že podobně jako cukr dodávají jídlu a nápojům příjemnou sladkost, ale obsahují málo kalorií.

Lidské tělo totiž nedokáže tyto molekuly rozložit, a proto z nich nedokáže získat energii. To je samo o sobě nepřirozená situace. Navíc skutečnost, že nepomáhají zhubnout, dělá z celé věci jakýsi podvod.

Existuje však ještě větší problém.

Pokračování na další straně