Myslela si, že je unavená. Přitom zničující diagnóze se dalo snadno zabránit. To je příznak, který 94% lidí ignoruje

Vic Hemmings, 35 letá žena, otevírá svou duši, aby varovala ostatní před nenápadnými příznaky, které by neměly být ignorovány. Její příběh začal, malou změnou vzhledu.

Její matka ji varovala před neočekávanou změnou očního okolí, kterou dlouho zanedbávala. Měla těžké migrény, ale obviňovala genetické důvody své rodiny z únavy a všech těchto špatných příznaků. Návštěva lékaře ji změnila život.

Lékaři nejprve diagnostikovali oční propózu, která byla nečekaně šokující, ale nebyla to jediná. Pak se ukázalo, že příčinou byly 2 meningiomy, což jsou nádory, které vznikají v mozku. Lékaři uvedli, že meningiom je nádor, který roste kolem mozku a míchy. Jedná se o nejčastější benigní nádory, které se mohou tvořit v mozku.

Nádory byly různých velikostí, což znamenalo rozsáhlý průběh léčby, včetně radiační terapie. Její zdraví je nyní stabilní, ale boj proti nádoru nebyl snadný a přinesl jeho důsledky. „Jeden z nádorů byl velký jako hrášek a druhý byl ještě větší,“ vzpomíná žena. Zotavuje se, ale důsledky boje jsou stále známy – ztráta fyzické síly, dočasné odebrání řidičského průkazu a nemožnost darovat krev. Tyto nádory se vyskytují 2krát častěji u žen než u mužů.

Pokračování na další straně