NADEŠEL ČAS ZJISTIT, kdy budete ve svém životě NEJŠŤASTNĚJŠÍ a kdy se vaše PŘÁNÍ splní! Vyberte si jednu hodinu a ZJISTĚTE TO!


Vyberete si jen jedny hodiny a my vám prozradíme, kdy budete ve svém životě nejšťastnější a kdy se vám splní všechna vaše největší přání…

PRVNÍ OBRÁZEK

Vše, co člověk chce, potřebuje čas, než se splní. Hodiny neplní přání, ale hodiny určují čas pro všechny události a čekání, včetně splnění přání.

Pokud jste si vybrali tyto hodinky, znamená to, že vaše přání není nemožné. Nepřáli jste si něco, o čem už od začátku víte, že má malou šanci se splnit.

Vaše přání je zcela reálné a vaše přání se splní. Na splnění přání si budete muset ještě chvíli počkat, ale ne na dlouho.

Vaše přání se splní v polovině příštího měsíce. Možná to zní jako něco, na co teď musíte dlouho čekat. Mějte ale na paměti, že i vy už nějakou dobu čekáte, až se vaše přání splní.

Stejně tak si představte, jakou radost budete mít uprostřed příštího měsíce, až se vaše přání splní. Je těžší na něco čekat, když nevíme, jestli se to vůbec stane.

Možná je to svým způsobem také těžké, když víte, kdy se vaše přání splní. Ale to, co jste si přáli, je pro vás velmi důležité a stojí za každou minutu čekání. Vaše hodiny již začaly tikat a vy jste již blíž k uskutečnění své velké touhy. Hodiny, dny a týdny rychle utečou a pak se vaše přání splní a vaše štěstí nikdy neskončí!

Pokračování na další straně