Nápoje na hubnutí: Ohromující pravdy a vědecká fakta

  • Pomohou vám potraviny spalující tuky?

Musíte si uvědomit, že pouze s jídlem spalování tuků nedosáhnete svého cíle hubnutí. Musí to být jen jedna část vašeho plánu udržování hmotnosti nebo hubnutí, protože sami nevyhodí dostatek kalorií. Pozitivní změnou svých návyků však získáte mnoho velmi snadných schopností spalování tuků zdarma. Malým nárůstem metabolického procesu nezískáte okamžité vítězství v hubnutí, ale rozhodně se to může sčítat. Může to přidat až 6 nebo dokonce 12 liber kalorií v hodnotě více než rok.

Při zachování vaší současné tělesné hmotnosti to může být buď 6 kil navíc, které sníte, nebo 6 přebytečných kil, které shodíte. Kdo by tedy nechtěl shodit 6 liber, aniž by se o to skutečně snažil?

Jakým způsobem můžete zhubnout a přitom si vzít chladiče léta? V tomto článku vám bude umožněno ochladit si chuťové buňky, ale stále budete držet normální kalorickou dietu metodou domácích nápojů na hubnutí.

Pokud jste v okolí měli ty správné ingredience, je snadné připravit si tyto domácí nápoje, které vám mohou pomoci dosáhnout vašich cílů v oblasti hubnutí v létě. Všechny jsou pro vás velmi užitečné a jejich výroba netrvá dlouho.

  1. Medový nápoj skořice

Vědci zjistili, že užitečné účinky skořice a medu se zaměřují na stav metabolického syndromu a fenomén s inzulínovou rezistencí. Tyto domácí nápoje na hubnutí mohou také pomoci lidem v prevenci nemocí.

  • Ingredience

2 lžičky medu 1
šálek vody
1 lžička skořice

  • Příprava

Doporučuje se použít jednu lžičku skořice na dvě lžičky surových medů a uvařit jeden šálek vody. Nalijte na skořici velmi vroucí vodu, ihned ji přikryjte a nechte ji louhovat, dokud nebude dostatečně teplá k pití.

Protože teplo může zničit enzymy a další živiny a vitamíny ve vašem syrovém medu, ujistěte se, že vaše voda je teplá, ale nikdy není horká, když do ní přidáte med.
Před usnutím můžete polovinu vypít, druhou přikrýt a dát do chladničky, abyste si ji ráno užili, aniž byste ji ohřívali.

  1. Smoothie z čerstvého ovoce

Ačkoli je mnohem lepší nepoužívat plody vysoce citrusových plodů, toto smoothie, které chladí, je tak pružné, že na ovoce, které můžete do smoothie použít, není žádné omezení. Bobule, některé masité ovoce a melouny se nejlépe hodí do smoothies, jejichž základem je jogurt. Někdy jsme dokonce použili meloun s jablky a ukázalo se, že je velmi chutný. Tato vlastnost čerstvého ovocného smoothie má spoustu vápníku, antioxidantů a vitamínů.

Ingredience
1 sklenice ledových kostek
1 sklenice jogurtu
1 sklenice rozmixovaného ovoce

Příprava
Připravte si různé dobré čerstvé ovoce, které chcete použít do smoothie, a oloupejte je.
Ovocnou dužinu, kterou jste pečlivě připravili, vložte do mixéru s kostkami ledu a jogurtem. Mixujte, dokud z toho nebude smoothie , okamžitě si to vychutnejte.

  1. Rajčatový jogurtový koktejl

Čerstvá rajčata jsou ve skutečnosti nejen naplněna vitamínem A a vitamínem C, ale také dobrým čerstvým ovocem, které poskytuje plné vlastnosti antioxidantů. Prakticky neobsahuje žádný tuk, ale má bohatou dietní vlákninu. Jogurt obsahuje vitamín A a vápník. Je to o to lepší použít jogurt, který je nízkotučný a také vyrobený z odstředěného mléka a tónovaný pro vás. Pokud trpíte nesnášenlivostí laktózy a nejste schopni přijímat mléko, mléčný vápník je skvělý způsob.

Ingredience
1/4 hrnku vody
Sůl podle chuti
půl lžičky citronové šťávy
2 rajčata
1/2 hrnku jogurtu

VIZ: Jeden šálek tohoto nápoje před spaním spálí břišní tuk jako blázen !!

Příprava
Rajčata po umytí rozmixujte v mixéru a přidejte jogurt. Pokračujte v míchání, dokud nebudou hladce promíchány. Sítkem je nalijte do džbánu. Pro ideální konzistenci byste měli přidat dostatek vody. Přidejte sůl podle chuti a citronovou šťávu. Dobře promíchejte a podávejte studené.

Zdroj:valentinbosioc.com