Nebojí se říct svůj názor a nebude nikomu dělat rohožku! Vodnář vždy ví, jak dosáhnout toho, co chce. Je věrný, ale je těžké se do něj zamilovat!

Vodnáři vládne Uran. Pod vládou Urana získává Vodnář vzpurnou touhu a potřebu objevovat v životě nové věci. Uran je samozřejmě planetou originality a svobody. Díky postavení této planety je snadné pochopit, proč je pro Vodnáře důležité být nezávislým a otevřeným člověkem.

Jednou z nejlepších vlastností Vodnáře je, že jste vždy připraveni vidět ve vás to nejlepší. Jste člověk, který nesoudí podle řečí a skutečně věří, že správná odpověď se skrývá ve vás, i když musíte sáhnout hluboko, abyste ji našli.

Vodnář také věří v druhou šanci, pokud ukážete, že si ji zasloužíte. Nikdy však nezneužívejte jeho přízně, protože vycítí lež na míle daleko. Pokud tak učiníte, udělá vše pro to, abyste toho litovali.

Po setkání s Vodnářem se ho můžete ptát na spoustu otázek, ale ujišťuji vás, že mnoho odpovědí nedostanete. Vzhledem k jejich odměřené povaze se zdá, že vás buď rádi vidí, nebo jsou k vaší přítomnosti lhostejní, takže je těžké rozhodnout, zda chtějí, abyste s nimi chodili, nebo je nechali na pokoji.

Pokračování na další straně