NEJBOHATŠÍ RODINA SVĚTA ŽIJE STRAŠIVÝM ZPŮSOBEM: Incest je povinný a vždy nechávají místo u stolu ĎÁBLOVI

Hlad po moci

Mnoho členů rodiny chtělo mít ve své zemi moc a považovali se nad zákonem a zákonodárci. Amschel Rothschild prý jednou řekl : „Dejte mi kontrolu nad ekonomikou země a je mi jedno, kdo vytváří její zákony.“

V podstatě se to scvrkává na skutečnost, že věřili, že si mohou vytvořit vlastní pravidla, pokud budou mít dost peněz.

Někteří tvrdí, že dnešní cenu zlata určuje rodina Rothschildů. V roce 2004 se Nathan Mayer Rothschild & Sons stáhl z obchodu se zlatem a jinými drahými kovy a ustoupil rodině Barclay. Rodina Rothschildů měla slovo ve zlatě již v roce 1919, kdy se pět předních obchodníků v oboru scházelo dvakrát denně, aby stanovili cenu.

To dalo Rothschildům a jejich kolegům moc nad lidmi, kteří drželi zlato jako své nejcennější aktivum, a mnozí to tak mají dodnes. Během tohoto dlouhého období od roku 1919 do roku 2004 se setkání konala každý den v kancelářích Nathana Mayera Rothschilda.

Satanisté

Zde je další tajemství, o kterém se bude diskutovat až do konce časů: mnoho svědků, kteří vstoupili do jejich domu, tvrdí, že uvnitř viděli známky satanského uctívání .

Rothschildové údajně ponechali volné místo pro Temného pána u stolu a nikdo na toto místo nesměl sedět. Toto tvrzení je samozřejmě obtížné potvrdit, ale tato informace je uvedena v několika různých dokumentech.

Aby se k tomuto příběhu přidalo trochu více intrik, proslýchalo se, že někteří členové Rothschildů podepsali svá jména pečetí krále Šalamouna.

Pečeť byla uznávána jako symbol židovského národa, ale v té době nebyla oficiálním symbolem. V té době byla považována za symbol používaný satanisty. Od zastánců konspiračních teorií jsme slyšeli mnoho příběhů o tajných spolcích, jako jsou ilumináti a svobodní zednáři, a mnohé z těchto příběhů začaly u Rothschildů. Někteří je odmítají jako fámy, jiní tvrdí, že se tato rodina o tajné společnosti a jejich finance živě zajímala, a pro tuto část příběhu existuje stále více důkazů, že byli skutečně členy několika tajných společností.

Zajímavá indicie, že Rothschildové skutečně byli členy tajných společností, pochází z období první světové války. Přítomnost rodiny na slavnostním podpisu smlouvy na konci války vedla k tomu, že si ji lidé spojovali s jejich členstvím v bavorských iluminátech, založených v roce 1776.

Podivné večírky

Večírky pořádané Rothschildy nepomohly potlačit zvěsti o iluminátech. Nejznámější z nich je na obrázku z roku 1972.

Pozvánky byly hostům zasílány „vzhůru nohama“, takže potřebovali zrcadlo, aby viděli, co je na nich napsáno. Mnohé z těchto večírků měly velmi podivný dress code, například nošení zvířat na hlavě nebo masky s několika obličeji.

Měli také podivnou fascinaci ptačími klecemi, možná proto, že jejich spolubydlícím byl Salvador Dalí.