Nejlepší přítel podle zvěrokruhu: Které znamení se k vám hodí nejlépe?

Blíženci (21. květen až 20. červen)
Bez ohledu na to, co se kolem vás děje, musíte říct něco vtipného. Jste společenští a intelektuální.

Nudě nedovolíte, abyste byli v depresi. Máte veselou povahu, díky čemuž jste tvořiví a umíte se přizpůsobit téměř každé situaci.

Vaším nejlepším přítelem jsou lidé narození ve znamení Vodnáře.

Spolu tvoříte dvojici se stejně nekonfliktní povahou. Obě znamení mají smysl pro jednoduché věci v životě, které si můžete vychutnat společně.

Se správným povzbuděním se vám svět nikdy nebude zdát nevýrazný. Máte dobrého přítele na party a zábavu.

Rak (21. červen až 22. červenec)
Přiznejte si to: Potřebujete vlastní prostor. Tím, že nemáte dostatek času být o samotě, z vás činí náladového člověka.

Vážíte si vztahů s rodinou a přáteli a máte tendenci všechny lidi chránit a dávat na ně pozor. Druzí lidé oceňují vaše sympatie a představivost.

Vaším nejlepším přítelem jsou lidé narození ve znamení Střelce.

Lidé ve znamení Střelce oceňují vaši introvertní povahu. Spolu si budete moci popovídat o hlubších tématech. Jejich optimismus vás může dostat ze špatné nálady a může vám pomoci, abyste vyzkoušeli nové věci, které se vám budou líbit.

Lev (23. červenec až 22. srpen)
Podobně jako lev je symbolem krále džungle i vy jste rodilým vůdcem. Vaše charisma a vůle jsou některé z vašich největších atributů, ale zároveň jste velkorysí a starostliví.

Vaše touha být v centru pozornosti někdy může na jiné lidi působit, že jste panovační či netolerantní, ale uvnitř jste kreativní a nadšení.

Vaším nejlepším přítelem jsou lidé narození ve znamení Kozoroha.

Potřebujete stejně motivačního přítele, abyste dobyli svět společně. S vaším vedením a organizačními schpnostmi Kozoroha není nic nemožné.

Člověk ve znamení Kozoroha vyváží váš pompézní charakter s nekonečnou trpělivostí a obětavostí.

Panna (23. srpen až 22. září)
Jedním z vašich největších přínosů a slabostí zároveň je perfekcionismus. Máte smysl pro detail, díky čemuž jste pořád soustředění a produktivní.

Šarm a skromnost jsou vlastnosti, kterých si lidé na vás všimnou, když vás potkají poprvé. I přesto, že skrýváte své emoce, vaši přátelé vědí, že se na vás mohou vždy spolehnout.

Vaším nejlepším přítelem jsou lidé narození ve znamení Berana.

Panna a Beran jsou spřízněná znamení kvůli své náladovosti. Jste stejně nadšení pro dobrodružství a oba máte klidnou povahu.

Máte silného přítele, který by za vás snášel útrapy života.

Pokračování na další straně…