Nejlepší přítel podle zvěrokruhu: Které znamení se k vám hodí nejlépe?

Váhy (23. září až 22. říjen)
Symbolem Vah je měřítko. Není žádným tajemstvím, že udržujete rovnováhu a spravedlnost ve světě. Jste diplomatičtí a otevření pro to, čemu věříte, i když máte ve zvyku být nerozhodní. Máte vášeň pro hudbu a umění.

Jste sofistikovaní a bezstarostní, a proto se s vámi rádi setkávají vaši přátelé.

Vaším nejlepším přítelem jsou lidé ve znamení Lva.

Vážíte si krásy, a proto je zcela přirozené, že byste se chtěli spřátelit s člověkem ve znamení Lva, jehož symbolem je síla a peníze. Máte přítele, který odpovídá vaší energii a kreativitě, a je vám vždy po ruce, když ho potřebujete.

Štír (23. říjen až 21. listopad)
Nikdo nemůže popřít, že jste odvážní. Za svým mlčenlivým chováním se skrývá vášeň a rozhodnost.

Máte schopnost překonat všechny překážky jen abyste dosáhli svého cíle. Dávejte si však pozor. Vaše vytrvalost může někdy hraničit s kompulzivitou.

Vaším nejlepším přítelem jsou lidé narození ve znamení Vodnáře.

Jemná povaha tohoto znamení vám skládá komplimenty za vaši odvahu. Můžete se spolehnout na neochvějnou loajalitu a poctivost svého nejlepšího kamaráda.

Kdykoliv se neumíte pohnout z místa, člověk ve znamení Vodnáře vás vždy povzbudí svým jedinečným způsobem myšlení.

Střelec (22. listopad až 21. prosinec)
Jste velký optimista. Není to v rozporu s vaší přímočarostí a netrpělivostí pro lehkomyslnost.

Svoboda je pro vás moc důležitá a vaše silná energie vás motivuje k objevování nového. Jste filozofem ve svém srdci a těšíte se z duševních změn.

Vaším nejlepším přítelem jsou lidé narození ve znamení Kozoroha.

Potřebujete moudrého přítele, a proto je člověk ve znamení Kozoroha pro vás ideální. Váš optimismus se dobře doplňuje s praktičností tohoto znamení.

Pokaždé, když spadnete, lidé narození ve znamení Kozoroha vás vždy vyslechnou nebo rozesmějou.

Kozoroh (22. prosinec až 19. leden)
Pokud jste člověk narozený ve znamení Kozoroha, můžete být hrdý na své neuvěřitelné organizační schopnosti. Jste praktický a vaše touha dosáhnout svých cílů vás pohání vpřed.

Vaše pečlivé plánování je užitečné, ale někdy vás může vést k pesimismu. I když jste zdrženlivý a obvykle potřebujete podporu, abyste začali mluvit, jste skvělým kamarádem s nekonečnou trpělivostí a smyslem pro humor.

Vaším nejlepším přítelem jsou lidé narození ve znamení Střelce.

Lidé narození ve znamení Střelce mohou přispět k vašemu systematickému životnímu stylu se svou otevřenou osobností. Jejich neustálé povzbuzování a dobrá nálada vás činí šťastnými a chráněnými, protože cítíte, že máte u sebe někoho, kdo vás ponese na zádech, bude-li třeba.

Vodnář (20. leden až 18. únor)
Jste tvořiví a nekonvenční. Nepotřebujete toho hodně ke své spokojenosti, ale máte radost z umění a společenského života.

Rychle jste se spřátelili s vaší poctivostí a loajalitou. Jste humánní a příležitostně se zabýváte novými příčinami. Dávejte si pozor, abyste nepřestali hledat nové inspirace, protože vás to může přivést k lenosti.

Vaším nejlepším přítelem jsou lidé narození ve znamení Býka.

Váš kamarád může být tvrdohlavý, ale má srdce na správném místě. Potřebujete někoho, kdo vás bude neustále povzbuzovat v dělání věcí, které jsou pro vás důležité.

S člověkem ve znamení Býka si můžete vždy popovídat, když jste rozrušený, protože vám vždy poradí, co máte udělat.

Ryby (19. únor až 20. březen)
Jste dárci. Vaše nesobeckost je jednou z vašich nejlepších vlastností, které si ostatní lidé moc váží.

Rodina a přátelé vědí, že se mohou obrátit na váš soucit. Jste oddaní ve vašich vztazích. Jste spokojeni, když zůstáváte na vedlejší koleji. Dobře rozumíte emocím. Věřte své intuici.

Vaším nejlepším přítelem jsou lidé narození ve znamení Štíra.

Člověk narozený ve znamení Štíra se neustále snaží něčeho dosáhnout, což vás může motivovat, když se cítíte být příliš spokojeni s tím, co máte.

Věřte, že máte oddané přátelé, které budou u vás stát v dobrém i zlém.

Zdroj: thespiritscience.net