NEJPŘESNĚJŠÍ PŘEDPOVĚĎ OSUDU VŠECH DOB: VYBERTE SI CIKÁNSKOU KARTU A DOZVÍTE SE O SVÉ BUDOUCNOSTI ÚPLNĚ VŠE!

KARTA „B“ – označuje PŘEKÁŽKU

Slovo překážka je vám asi hodně známé! Jak by ne, když celý život bojujete se stejnou věcí? V každé sféře života, v každém okamžiku vašeho života, prostě z toho, co o sobě víte. Pokaždé, když si myslíte, že právě nastaly šťastné dny, objeví se něco, co vaše štěstí srazí jako domeček z karet. Někdy se zdá, že se proti vám spiknul osud a že prostě nikdy nenajdete klid. Avšak na druhou stranu, přes všechny tyto problémy, máte v sobě nějakou tajemnou sílu, která vás drží při síle a síle a dává vám podnět k překonání i této překážky.

Jsi příkladem silného a zodpovědného člověka, máš srdce hrdiny, i když jsi ve skutečnosti emotivní a zranitelný. Tvůj obličej tě zradí, ale jsi zvyklý nosit masku, aby nikdo nevěděl, jak moc jsi v bolest a jak moc trpíte.

Musíme vás varovat, že je ve vašem osudu napsáno, že budete kvůli něčemu věčně trpět, ale i tak budete mít krásný život, protože jste obklopeni lidmi, kteří vás milují a kteří se k vám nikdy neotočí zády.

KARTA POD PÍSMENEM „C Veselý

Pokud toto slovo neznáte, obecně znamená někoho, kdo se rád směje! jste takoví? Veselý člověk, člověk, který se nebojí, ten, který žije svůj život a užívá si ho? Lidé vás prostě zbožňují a v sále vám říkají, že byste rozesmáli i mrtvého. Protože tvůj smysl pro humor je neuvěřitelný! Jste jako klaun, který každý den přináší štěstí lidem, které milují! Pozitivita, úsměv, optimismus, to vše jste vy.

Kdyby se vás někdo pokusil popsat jen jedním slovem, bylo by to ŠTĚSTÍ. Víte proč? Protože je to něco, co rozdáváte celým svým srdcem všude kolem. Všichni vám závidí vaši sílu a lidé, kterými jste obklopeni, mají opravdu štěstí, protože mají ve svém životě člověka, jako jste vy!

Nikdy nepochybuj o své neuvěřitelné síle, síle tvého humoru.. S takovým tvým přístupem to dotáhneš daleko! Ale nic jiného si nezasloužíš!

Pokračování na další straně