NEJPŘESNĚJŠÍ PŘEDPOVĚĎ OSUDU VŠECH DOB: VYBERTE SI CIKÁNSKOU KARTU A DOZVÍTE SE O SVÉ BUDOUCNOSTI ÚPLNĚ VŠE!

KARTA „D“ – označuje DRAKA:

Stejně jako obrázek na vaší mapě jste drak v životě. Člověk, který byl zlomen větry osudu, který ztratil lidi, které miluje, kteří jsou nyní v nebi, a pak zrady, ponížení a všechno. Jste člověk, který prolil mnoho slz, ale nikdy se nevzdal. Mnohokrát jste byli na dně svého života, ale vstali jste s nadlidskou silou a pokračovali ve svém životě, bez ohledu na to, jak těžký a bolestivý to byl. Pro vás byla každá porážka životní lekcí a každá rána vás jen naučila, jak být silnější.

Jsi drak. Muž z oceli, muž, který roní slzy, ale jehož slzy tě učí, že místo toho, aby byl pouhým člověkem, stává se lepším člověkem. A tím jsi ocelový drak, který přežil všechno, ale jehož duše zůstala čistý!

Kdyby vám někdo dal nový život, snadný, šťastný, úspěšný, velmi snadno byste si na něj zvykli, ale stejně byste nevěděli, jak žít.

Je to proto, že jste přestali věřit na zázraky a vaše duše je plná jizev, které nikdy nezmizí!

Některé rány se mohou zahojit, ale nikdy nepřestanou bolet!

KARTA POD PÍSMENEM „E“ – DUCH:

Je malá šance, že jste si všimli samotného názvu karty. Pravděpodobně vás nějaká tajemná síla přitáhla až k poslední kartě.

Jméno na něm znamená duch.To je velký ukazatel toho,že stále určitým způsobem bojujete s duchy minulosti.Možná máte dluh,který jste nesplatili,nebo staré přátelství,které skončilo, popř. trpíte pro někoho, kdo byl v minulosti váš. Ať je to jak chce, před duchem minulosti nemůžete uniknout a je to něco, co skutečně ovlivňuje váš život.

Jste si vědomi toho, že nemůžete žít z minulosti, ale prostě se nemůžete ubránit pocitu, že vaše minulost stále narušuje vaši budoucnost. Nemůžeme vám říci, jak tento problém vyřešit, ale můžeme vás varovat, že dokud nepřejdete silnici s věci, které pominuly, nebudete moci klidně žít a klidně spát.

Pokud je příčinou vašeho problému láska, pak vám nezbývá než se znovu pokusit získat osobu, kterou chcete. Je zřejmé, že ji stále strašně milujete a patříte k lidem, kteří milují jen jednou v životě. I když vás odmítne, alespoň budete vědět, že jste to zkusili a bude pro vás méně obtížné, že už není po vašem boku.