Novoluní 19. května přinese štěstí třem znamením zvěrokruhu

Při novoluní mohou mnozí trpět únavou a snít o tom, že budou jen odpočívat. Zástupci některých znamení však dostanou vzácnou příležitost: Novoluní 19. května jim přinese štěstí a dá jim příležitost začít vše od začátku.

Blíženci

Novoluní přinese Blížencům období důležitých rozhodnutí. Budete muset vzít věci do svých rukou. Zpočátku se bude zdát, že je vše velmi obtížné. Ve skutečnosti tomu tak není, jen je potřeba se na novoluní předem připravit.

Vyřešte všechny otázky, které vás tahají už několik týdnů. Pokuste se splnit všechny obtížné úkoly. Období po novoluní pak budou moci Blíženci využít k novým plánům, ztělesnění neotřelých nápadů jim přinese velký úspěch.

Štír

Štíři obdrží velmi dobré zprávy. Mohou zjistit, že oni nebo velmi blízká osoba zvítězili nad nemocí. A zatímco mnoho lidí bude kvůli novoluní smutno, Štíři poletí od štěstí do sedmého nebe.

Odborníci na ezoteriku radí zástupcům tohoto znamení, aby Novoluní co nejlépe využili. V tomto období byste se měli rozhodnout pro globální změnu. Začít něco nového s čistým štítem vám přinese neuvěřitelné štěstí.

Pokračování na další straně