NOVÝ MĚSÍC V PANNĚ přichází 15. září a přináší všem VELKÉ ZMĚNY: TOHLE ZNAMENÍ ovlivní nejvíce

Novoluní v Panně nastane 15. září, právě v době, kdy se Merkur začne opět vracet zpět. Retrográdní Merkur v Panně tento měsíc osvětluje naše zdraví, každodenní život a vnitřní rovnováhu, takže je vhodný čas zamyslet se nad tím, jak o sebe pečujeme po emocionální i fyzické stránce. Toto novoluní přináší některým znamením transformaci, učí sebeuzdravení a, duchovní štěstí. A zde jsou astrologické předpovědi pro nadcházející období:

Lev

Novoluní v Panně vás vybízí k přehodnocení vašich stravovacích návyků, ale také vám připomíná vaši vlastní hodnotu.

Nezapomeň být k sobě laskavý hned teď. Také byste neměli překročit svůj rozpočet. Stanovte si finanční hranice – to nádherné podlahové zrcadlo, na které jste se dívali, může počkat. Pamatujte, že nebe je limit a je ho dost pro každého.

Myšlení hojnosti začíná zaměřením na vděčnost a praktikováním vděčnosti za to, co právě teď máte.

Panna

Tento Měsíc je pro tebe velmi transformační, Panno, zvláště když jsi minulou sezónu strávil ve své hlavě. Nyní vložíte všechny své objevy, pocity a naděje do praxe.

To přichází na úkor toho, že si nevšimnete některých návyků, které mohou bránit vašemu pokroku.

Všímejte si toho, čím jste posedlí a přehnaně přemýšlíte, a místo toho si pamatujte, že věci jsou jednoduché. Vaše nejdůležitější povinnost musí být vždy vůči vám samým.

Pokračování na další straně