O čem vypovídá vaše čára života? Budete překvapeni



Pokud je čára rozumu dlouhá a stáčí se až téměř k zápěstí, ukazuje to na velký tvůrčí potenciál, kreativitu a bohatou fantazii. Zároveň však je taková čára ukazatelem ne zcela soustředěné a vytrvalé mysli.

Vychází-li z čáry rozumu větev přetínající linii života a zakončená na Venušině pahorku, máme co do činění s člověkem, který se snadno zamiluje. Pokud je čára rozumu rozvětvená směrem k Jupiterově pahorku, věstí to události, které se dotknou nositelovy samolibosti. Pokud bychom podobné rozvětvení našli v oblasti pahorku Merkurova, je to znamení úspěchu.

Pokud někdo čáru rozumu nemá, signalizuje to časté bolesti hlavy a závratě. Naopak zdvojená čára rozumu je příslibem zdaru v každé záležitosti a finanční prosperity a také ukazatelem mimořádné rozumové kapacity.

Dlouhá a tenká linie rozumu by mohla být příznakem nedůvěřivosti i náznakem lehkomyslnosti. Je-li doprovázena křížky nebo kroužky, je to znak opatrnosti a váhavosti.

Pokud čára rozumu končí zhruba ve středu dlaně, nedostává se jejímu nositeli síly vůle. Velmi krátká čára rozumu signalizuje nedostatek fantazie omezující i jinak výrazné schopnosti.

Dlouhá a široká čára rozumu ukazuje na vyváženost úsudku a také na sklony k prchlivosti. Spojení čáry rozumu s linií srdce ukazuje na jednání vedené hlasem srdce.

Zdroj.Astroplus