Panna – silná duše, která nesnese nespravedlnost a nenechá se využívat. Je dostatečně statečná, aby se postavila nepoctivosti a nespravedlnosti

Důležité je upozornit, že Panna není pouze bojovníkem za spravedlnost, ale také zastáncem změn. Jsou připraveni pracovat na vytvoření systému, který je spravedlivější a rovnoprávnější pro všechny. Jejich pevná vůle je hnacím motorem k aktivnímu zapojení se a prosazování reformních opatření, které mají za cíl zlepšit životy lidí.

Jsou laskaví, trpěliví, pracovití a vynalézaví. Oceňují logické myšlení a řád, což jim usnadňuje a urychluje práci. Panny rády pomáhají druhým, ale jsou spíše realistické než zasněné. Mezi negativní vlastnosti patří sklon k perfekcionismu a také agresivita.

Mají sklon být příliš kritické k sobě i k ostatním. Jsou však vysoce inteligentní a mohou se plně rozvinout jako vědci a umělci, pokud překonají svůj vnitřní strach a pochybnosti. Panny dávají přednost pořádku nejen ve svém okolí, ale i v sobě a ve vztazích. Ačkoli je někdy popisována jako ledová královna, není citově chladná.

Pokračování na další straně