Pět vesmírných faktů, které byste měli vědět o svém osudu

2. Přístup své spřízněné duše ucítíte doslova ve svých útrobách

Mnoho lidí zná tento zvláštní pocit: když cítíte něco ve svých útrobách, ačkoli sami sobě nemůžete nic rozumět ani vysvětlit.

Když je vaše spřízněná duše poblíž nebo se chystá objevit, něco uvnitř vás začne dávat signály a znamení. Mohou být zřejmé a výrazné, nebo mohou být jemné.

Musíte tedy vědět, na co si dát pozor, abyste nezmeškali hlavní setkání svého života – setkání s osobou, kterou vám osud určil.

Známky, na které si dát pozor:

  • Neodolatelná touha být v určitou dobu na určitém místě. Například už máte naplánovaný víkend, přesně víte, kde a kdy budete. A najednou je tu nepochopitelná touha zrušit všechny plány a jít do kavárny, kde prodávají vaše oblíbené dorty. Zdá se, že vše vypadá nelogicky a iracionálně a vy ještě nemáte společnost na shromáždění, ale táhne vás to tam, a je to. Docela často se to děje z nějakého důvodu (ačkoli to nelze říci se 100% jistotou): možná na cestě nebo v kavárně samotné potkáte svou spřízněnou duši.
  • Vzrušení. Ráno jste se probudili, obyčejný den, a ve vaší duši je nevysvětlitelné vzrušení. Analyzujete, co se děje, pamatujete si, co se stalo včera nebo dnes, a jasně chápete, že svůj stav nemůžete nijak vysvětlit. Jako by se dělo něco neviditelného. Něco se blíží. Něco se děje. Ale co?! To se brzy dozvíte – vše má svůj čas.
  • Pocit, že jste na správné cestě. Tento pocit lidé často nezažívají. Máme tendenci váhat, pochybovat a co skrývat – dělat chyby. Ale pokud náhle jasně cítíte, že jste na správné cestě, poslouchejte. Je možné, že vás tato cesta zavede přímo k vaší spřízněné duši. Nebo už přinesli, ale ani jste si toho nevšimli.
  • Touha vypadat dobře, i když, jak se zdá, pro to není žádný zvláštní důvod. Nevysvětlitelná touha koupit nádherné červené šaty, radikálně změnit obraz, stát se krásnější, štíhlejší a tak dále. To vše může naznačovat, že osud už sbližuje vaše setkání se spřízněnou duší. Cítíš to, ale ještě nevíš, co dělat…
  • Příjemné vzrušení. Podobné vzrušení pociťujeme před nějakou slavnostní událostí nebo velkým svátkem. A tady se zdá, že se neděje nic neobvyklého, ale srdce bije rychleji a radostněji.
  • Je to zvláštní pocit, že znáte někoho, koho jste nikdy předtím nepotkali. Náhodou se zkřížíte s cizím člověkem a vnitřní hlas vám prozradí, že se znáte už dlouho. Začnete vzpomínat, třídit události a místa, kde byste se mohli protnout – vše marně. Ale pocit, že ho velmi dobře znáte téměř z minulého života, neopouští.
  • Pocit lehkosti a jistoty, že jste se rozhodli správně. To jsou pocity – s ničím si to nespletete. Prostě to víš. Ale určitě jste na správné cestě.

Pokud ignorujete všechny tyto vnitřní stopy, pak je velmi pravděpodobné, že potkáte … nesprávnou osobu. A už vůbec ne proto, že vás osud potrestá. Naopak se spustí ochranný mechanismus: musíte pochopit, že jste vstoupili na špatnou cestu, což znamená, že musíte odejít. To není osoba, která je určena osudem. A to si musíte uvědomit co nejdříve.

3. Potřebujete se cítit autenticky a celistvě

Kosmické manželství je láska, která je vám seslána shůry. Vzhledem k tomu, že vaše setkání je již předurčeno pro Vesmír, vaše spojení přinese blaženost, spokojenost a integritu dosud nevídanou.

Díky tomuto spojenectví budete moci vy dva dělat to, co byste sami nikdy nedokázali. Hory můžete opravdu doslova přenášet, ale pouze společně.

Protože oba potřebujete tuto integritu a sílu, osud vás doslova nese k sobě. K tomu, abyste se stali tou nejlepší verzí sebe sama, autentickou a skutečnou, je toto setkání prostě nezbytné.

A pamatujte, že se vůbec nedoplňujete, proto jste dlouho jeden celek. Jednoduše splynete, abyste našli tu předurčenou sílu a celistvost.

Pokračování na další straně