Po minutovém stisknutí fialové tečky bolest hlavy zmizela. Černá je na zažívací potíže, oranžová na zánět. Tlakové body na ruce slibují úlevu od bolesti hlavy a zubů

Ukazováček a prostředníček 

Další akupunkturní bod se nachází na ukazováčku, ale ne na horním polštářku, nýbrž na polštářku na začátku prstu (začátek prstu). Stimulace tohoto bodu je obzvláště užitečná, pokud trpíte podrážděností, strachem nebo přetrvávajícím smutkem, ale může také pomoci zmírnit bolesti svalů, zad, pálení žáhy a bolesti zubů. Totéž platí pro prostředníček, který lze třít pro zlepšení nálady, snížení podrážděnosti, migrény a menstruačních bolestí a regulaci funkce jater a žluči.

Prsteníček a malíček 

Na základně prvního kloubu prsteníku se nachází akupunkturní bod, který působí na tlusté střevo a plíce. Stlačením tohoto akupunktu lze zmírnit negativní myšlenky, zažívací potíže a problémy s dýcháním. Další akupunkturní bod se nachází na prvním kloubu malíčku a zastánci tradiční medicíny doporučují jeho masírování pro stimulaci tenkého střeva a ochranu před srdečními problémy. Pomáhá také zlepšit sebevědomí, úzkost, nadýmání a zažívací problémy.

Body na dlani 

Tlakové body se nacházejí také na dlaních. První z těchto bodů se nachází na vnější straně dlaně, asi 3 cm pod malíčkem, a reguluje hladinu cukru v krvi. Další akupunkturní bod se nachází uprostřed dlaně a po stlačení pomáhá snižovat stres, poruchy trávení a bolesti žaludku. Poslední tlakový bod se nachází na polštářku dlaně a reguluje funkci hormonů a stabilizuje srdeční sval.