Podle numerologie je důležitá především poslední číslice roku narození

Element vody – poslední číslice roku narození je 2 nebo 3

Lidé s vodním prvkem jsou považováni za přitažlivé, sympatické, schopné vcítit se do situace druhých, uvolněné a schopné žít svůj život. Jsou také inteligentní a kreativní. Většinou jsou velmi profesionální, komunikativní a přesvědčiví. Za zmínku stojí také jejich vynikající diplomatické schopnosti. Mají vynikající intuici a dokáží rozpoznat věci, které ostatní přehlížejí.

Jsou to výborní organizátoři a stejně tak výborní umělci. Navíc se vždy snaží najít jednoduché řešení. Jejich vlastností je přizpůsobivost. Voda je ze severu, sezóna je zima a barva je černá. Voda je propojena s kosterním systémem.

Vzduchový element – ​​poslední číslice roku narození je 0 nebo 1


Jsou velmi nezávislí a nezávislí díky svému silnému charakteru. Milují sami sebe, ale také se starají a respektují ostatní. Obecně lze říci, že jsou značně zdrženliví, ale pod vnějším tlakem budou své názory důrazně a pevně hájit. Zástupci tohoto živlu usilují o pořádek a upřednostňují rovnováhu a čistotu v každém smyslu slova. Jsou spolehliví, ale nesnaží se utopit v davu. Když lidé tohoto živlu vědí, co chtějí, jejich odhodlání je záviděníhodné, protože překážky a neúspěchy tyto lidi nezastaví.

Vědí, jak snadno řešit problémy a nebojí se být sami, ale chtějí, aby společnost uznala jejich úspěchy a úspěchy. Dá se u nich zaznamenat vědomá či podvědomá touha po luxusu a penězích. Vzduch je vůně, roční období je podzim, barva je bílá a souvisí s dýchacím ústrojím a plícemi.