Poselství andělů na březen 2024: na Zemi se uvolňuje nová energie s velmi vysokou vibrací

Tento měsíc je v tarotu reprezentován mincí 10, která představuje zemský prvek a zaměřuje se na vztahy a materiální stránku věcí. Tento měsíc je třeba posílit vztahy s rodinou, ať už jde o rodiče, nebo o rodinu, kterou jste si sami vytvořili, věnovat pozornost potřebám svých blízkých a klást si otázky týkající se finančního zabezpečení. Jak mohu do svého života přitáhnout hojnost a vyvážit posvátnou energii a materiální záležitosti?

K tomu musíme využít dary, které jsme dostali, a najít kouzlo v jednoduchých věcech v životě. Buďme v březnu opatrní, abychom věci příliš nekomplikovali , ale zároveň mějme na paměti, jak důležité je nacházet radost v jednoduchých věcech, trávit čas s hodnotnými lidmi a učit se projevovat hojnost a pocit bezpečí, který není ohrožen dění ve vnějším světě.

Z andělských karet je s tímto měsícem spojen archanděl Michael. Tato karta se týká připoutanosti a ukazuje, že je čas zbavit se svých připoutaností a přestat lpět na své rodině. Pokud například máme přijít o partnera, protože chce něco udělat, neměli bychom na něm lpět a respektovat jeho svobodnou vůli. Pokud má vztah budoucnost a potřebuje pokračovat, už to budeme vědět.

To však platí pro celou rodinu. Některá rozhodnutí lidí kolem nás nás ovlivňují a vyvolávají v nás vzpomínky na dětství. Jinými slovy, můžeme jít hluboko do své minulosti a najít lék na svou bolest. Musíme pochopit, že vše, co se v našem životě právě teď děje, je pro naše nejvyšší dobro a že tato energie vstupuje do našeho života, protože je připravena k uvolnění. Protože tato energie je o osvobození a transformaci bolesti a utrpení.

Tento měsíc jsme povzbuzováni k tomu, abychom začali znovu. Už žádné výmluvy, odpoutání se od svých chyb a vědomá rozhodnutí, představy o tom, kam chceme jít a jaký život chceme. Možná si uvědomíte, že jste na sebe příliš tlačili, neodpustili jste si, ale nyní je čas vztyčit hlavu a jít dál. Proces odpuštění se týká vás, ne druhé osoby, a pomůže vám posunout se vpřed. Vyvíjení tlaku na sebe i na druhé jen podnítí naše obavy a způsobí, že se budeme pohybovat pomaleji, ale možná jsme se v první řadě vydali špatnou cestou.

V tomto měsíci můžeme také trpět fyzickými příznaky. Naše tělo nám přesně řekne, co nás frustruje a co je třeba řešit. Například si můžeme uvědomit toxický vztah a potřebujeme učinit jiná rozhodnutí. To, co momentálně nefunguje, se vynořuje ve všech našich vztazích a my potřebujeme flexibilitu, abychom se vrhli do neznáma. Jen tak se můžeme osvobodit a dát životu šanci na nová řešení. Zároveň se nám v tomto období může zrodit mnoho nových nápadů, můžeme mít chuť dělat nové věci a být kreativnější než kdy jindy. Uvolněte svou kreativitu a obnovte svůj život.

Pokračování na další straně