Předpověď na 7 let pro všechna znamení zvěrokruhu. Připravte se!

Kozoroh

Zemní znamení Kozoroha čeká v tomto období přírůstek v rodině – a vzhledem k tomu, jaký Uran je, bude zpráva o tom jako blesk z čistého nebe. Pokud jde o Kozorohy, kteří zatím byli sami, osud jim chystá romantické setkání, které se stane naplněním jejich života.

Dopřejte si trochu oddechu, Kozorozi, zasloužíte si ho. Období Urana v Býku je vám zcela mimořádně nakloněno. Můžete si dovolit trochu uvolnění. V tomto období je také možné, že najdete nového koníčka, který vám umožní doplňující seberealizaci a budete v něm velmi úspěšní.

Vodnář

Vzdušné znamení hloubavých Vodnářů může očekávat změny v domácích záležitostech. Jsou tu značné možnosti naprosté změny spojené s bydlením – stěhování, rekonstrukce nebo stavba nového domu. Jestliže Vodnář žije dosud s rodiče, naskytne se mu dobrá příležitost pořídit si vlastní hnízdo.

Možná, že díky pracovním povinnostem nebo známostem se přestěhujete do jiné země. Nepromeškejte tuto šanci, protože by mohla váš život změnit výrazně k lepšímu.

Ryby

Ryby, vy jste šťastlivci! Právě v tomto období je Uran ochoten přinést vám to, co si tolik přejete a co si zasloužíte – lásku, dostatek, klid a mír.

Otevřou se vám nové horizonty, najdete dobré přátele, se kterými bude váš život bohatší a méně předvídatelný. Buďte na všechno připraveni, protože tohle období vám přeje!

Zdroj:astroplus