Princezna Kate bojuje s rakovinou

Princezna Kate bojuje s rakovinou. Přiznala to ve videonahrávce, kterou sdílela na sociálních sítích. Budoucí anglická královna zahájila léčbu. „Cítím se dobře a každým dnem jsem silnější,“ řekla. Když jí byla diagnostikována, byl to šok, přiznala.

Kate byla diagnostikována rakovina po operaci břicha. „Testy po operaci ukázaly, že mám rakovinu. Můj lékařský tým mi doporučil, abych okamžitě podstoupil preventivní chemoterapii. Teď procházím počátečními fázemi léčby, “ přiznala princezna. Zprávu zveřejnila na sociálních sítích. Kate přiznala, že diagnóza pro ni byla obrovským šokem.

Rodina se snažila zachovat můj zdravotní stav v soukromí. „William A já jsme udělali vše pro to, abychom to zvládli a zvládli osobně pro naši rodinu,“ řekla princezna a vysvětlila, proč se v posledních týdnech ke svému zdraví nevyjádřila.

„Trvalo to čas, jak si dokážete představit. Chvíli mi trvalo, než jsem se zotavil z velké operace a zahájil léčbu. Ale co je nejdůležitější, trvalo nějakou dobu, než jsem Georgovi, Charlotte a Louisovi vše řádně vysvětlil a ujistil mě, že jsem v pořádku.“

Pokračování na další straně