PŘITÁHNĚTE SI PENÍZE A HOJNOST V ROCE 2024: Dejte pod postel jen jednu věc

Co je to za feng shui box?

Kvalita krabice je důležitá, protože může zvýšit nebo snížit vibrační energii. Proto je vhodné zvolit krabičku té nejlepší kvality. Těsné víko bude vykazovat bezpečnější a stabilnější energii, zatímco otevřená krabička bude mít „otevřenější“ a „vnímavější“ typ energie. Obojí je stejně dobré a záleží na tom, co chcete manifestovat.

Co se týče materiálů, existuje mnoho možností. Dřevo je základní a nese v sobě energii akce a růstu. Truhla důmyslně zdobená zlatem (i imitací), stříbrem nebo drahými kameny posiluje pocit hojnosti. Sklo mobilizuje energii „jasnosti“. Prýmky způsobují přirozený pohyb a podporují pružnost. Hliněné a keramické schránky znamenají energii pozornosti a péče.

Co dát do krabice?

Než dáte věci do krabice, zeptejte se sami sebe: „Co mě opravdu udělá šťastným?“ Cílem je najít předměty, které představují ty šťastné pocity, které chceme přitáhnout do našich životů.
Umístěte do krabice položky, které podpoří určitou touhu projevit se ve vašem životě: 

  • Chcete-li bohatství a peníze, různé bankovky, zlaté šperky, zlaté mince, dukáty, drahé kameny, polodrahokamy, krystaly… v krabičce. Vyhněte se hromadám mincí.
  • pokud chcete přitáhnout lásku, vložte do krabice přírodní vůně, červené svíčky, vonné krémy a oleje.

Energetický vliv pokladničky bude cítit všude, kam ji pod postelí umístíte, ale nejlepší místo je pod středem, v úrovni pupíku. Energii uvnitř schránky tak přímo nenápadně „krmíte“ – stejně jako matka krmí plod přes pupeční šňůru.
Schránka s pokladem by se měla kontrolovat a obnovovat každé tři měsíce.