Recept na tvarohový koláč s broskvovou náplní a drobenkou

Tento ikonický cheesecake už potěšil mnoho mlsných jazýčků na mnoha rodinných setkáních a my vás ujišťujeme, že za chvíli zmizí ze stolu. Podívejte se na recept na tvarohový koláč s broskví. Toto je skutečný král pečiva!

Tvarohové koláče jíme k různým příležitostem, svátkům, rodinným sešlostem, ale i bez příležitostí, protože tento koláč se dá jíst pořád. Receptů na tvarohové koláče je mnoho, ale jsou ty, které se dědí z generace na generaci a vyrobené podle starého receptu, bez jakýchkoli vylepšení, vyjdou nejlépe. 

Jedním z takových receptů je i ten na tvarohový koláč s broskvemi a pusinkami, který léta kraluje v mnoha domácnostech a talentované hospodyňky si ho střeží jako oko v hlavě. I když ho asi po mnoha letech znají nazpaměť..

Tento recept na tvarohový koláč s broskvemi, pusinkami a crumble máme od maminky. Už léta kraluje na našem stole na každém rodinném setkání. Musíte rychle urvat druhý, protože vám může dojít!

Ingredience:

Recept na dort s tvarohovou náplní, broskvovými pusinkami a drobenkou obsahuje 3 šálky pšeničné mouky, 20 gramů margarínu, 5 žloutků, 5 lžic moučkového cukru a 1 lžičku prášku do pečiva. Tvarohová náplň se skládá z 1 kg tučného tvarohu, 1 vejce, 15 gramů margarínu, 1 šálku moučkového cukru a 1 krémového pudinku. Broskvová náplň se vyrábí z 1 plechovky broskví, 5 bílkovin, 1 šálku cukru a soli.

článek pokračuje na další stránce..