Retrográdní Jupiter je nenávistný! Tyto čtyři znamení budou nejvíce ovlivněny, na tyhle věci si musí dávat VELKÝ pozor!

Jupiter je v retrográdní konjunkci s Uranem, Neptunem, Saturnem a Plutem a zůstane v ní až do ledna 2024. Retrográdní Jupiter v Býku je astrologický aspekt, který nastává, když Jupiter, planeta expanze, hojnosti, učení a duchovnosti, přechází do retrográdního znamení Býka. Toto postavení Jupitera má zvláštní vliv na horoskop narození člověka a může mu přinést určité vlastnosti a problémy.

Zde jsou některé klíčové body o retrográdním Jupiteru v Býku:

Materiálově orientované

Býk je znamení, které je často spojováno s materiálními statky, financemi a životním komfortem. Když Jupiter, planeta expanze, retrográdní prostřednictvím Býka, může to znamenat hluboké přemýšlení o materiálních hodnotách a důležitosti prosperity v životě.

Růst díky praktičnosti

Tato pozice Jupitera často naznačuje, že osobní růst a rozvoj souvisí s praktickými aspekty života. To může zahrnovat učení se, jak lépe spravovat své finance, rozvoj obchodních dovedností nebo investování do stabilních a dlouhodobých hodnot.

Pomalejší postup

Retrográdní Jupiter obvykle zpomaluje planetární energie, takže věci nejdou podle plánu. K dosažení svých cílů budete možná potřebovat trpělivost a vytrvalost.

Duchovní myšlení

Býk je často spojován s materiálními aspekty života, ale retrográdní Jupiter může také podpořit hlubší duchovní myšlení. Můžete se zamyslet nad tím, jak hmotné statky ovlivňují vaši spiritualitu a morální hodnoty. Můžete se setkat se situacemi, které vám pomohou lépe pochopit svou hodnotu a způsob jejího využití.

Pokračování na další straně