Speciální síly nás ovlivní 2. února 2024: to je to, co musíte udělat, abyste mohli těžit z energie vesmíru

Podle numerologie bude rok 2024  neuvěřitelně silný. Numerologie, stejně jako astrologie, má osobní i kolektivní aplikace. Každý si například může spočítat své vlastní číslo životní cesty, které je dáno součtem číslic data narození jedince. Ty je třeba sčítat, dokud nezískáte jedinou číslici od 1 do 9 nebo takzvané hlavní číslo, jako je 11 nebo 22.

Podle lidové víry existují šťastná a nešťastná čísla , jako je číslo 13, kterému se mnoho lidí snaží vyhnout. Z hlediska numerologie však neexistují dobrá a špatná čísla. Podle odborníků každé číslo obsahuje optimální vlastnosti , které mají zvláštní význam z numerologického hlediska a zároveň čelí určitým tendencím a překážkám. Stejně jako úplňky v nás mohou spouštět různé chování, různá čísla a kontexty, ve kterých se objevují, mohou působit jako signály změn a věcí příštích.

Každé číslo, od 1 do 9, má duchovní význam , který lze aplikovat na jednotlivce různými způsoby. Jedna věc, kterou můžete udělat, je jednoduše věnovat pozornost opakování a vzorům ve vašem každodenním životě.

Možná se vždy díváte na hodinky přesně ve stejnou dobu nebo stále narážíte na stejné číslo někde jinde, například na účtenkách. Ale abyste pochopili, co to znamená, musíte se nejprve naučit, co která čísla znamenají.

Rok 2024 má zvláštní numerologický význam

Obecně platí, že rok 2024 bude rokem osmičky. V numerologii osmičce vládne Saturn a Kozoroh. Nejdůležitějšími vlastnostmi Saturnu jsou vytrvalost a ctižádostivost. Tito lidé jsou seriózní a dokážou čelit obtížím.

Takže když myslíte na rok, kterému vládne číslo 8 , myslete na budování, dělání a tvoření. Přemýšlejte o tom, jak uvolnit svou osobní sílu, bořit překážky silou vůle, vytrvat a užívat si boj. Tento rok není čas na snění, ale na konkrétní činy.

Zvláštní numerologický význam 2. února 2024

Toto datum má zvláštní numerologický význam. Sečteme-li číslice data: 2+0+2+2+2+0+2+4=12, dostaneme 12 a podle odborníků má toto datum zvláštní význam, protože právě v něm Portál Vodnáře otevře .

Podle principů numerologie patří do této skupiny čísel také hlavní číslo a mocná energie „2“; je všeobecně známo, že dvojka je spojena se spoluprací, partnerstvím a společnými cíli.

Pokračování na další straně