ŠTĚSTÍ, VAROVÁNÍ nebo NÁVRAT BÝVALÉ LÁSKY. Vyberte si jednu labuť a ZJISTĚTE, CO VÁS ČEKÁ!

Každá labuť má svůj význam. Jedna přináší štěstí, jedna varování a jedna vrací do vašeho života bývalou lásku. Vyberte si jen jednu labuť a zjistěte, co vás čeká…

První obrázek


Pokud jste si vybrali tuto labuť, přináší vám varování. Tato labuť vám říká, že jste člověk, který se trochu zanedbává. Příliš se zajímáte o všechno a všechny kromě sebe. Příliš se věnujete všemu a všem, přikládáte maximální důležitost druhým a minimální důležitost sobě.

Je vždy dobré podat pomocnou ruku a pomoci druhým, abyste se vyhnuli nedorozuměním, ale neměli byste zapomínat na sebe a své vlastní potřeby a přání. Žijete jen jednou a nic už nebude jako dřív. Proto bychom měli každý den využít naplno. S každým novým ránem jsme ochuzeni o další den života. Zatímco děláme radost druhým, život nás míjí.

Měli byste si najít více času pro sebe, své touhy, koníčky nebo pro potěšení a uspokojení sebe sama. Nikdo vám to nebude mít za zlé. Na druhou stranu nezáleží na tom, co si o vás kdo myslí. Protože i vy jste pro někoho největším štěstím a chce, abyste byli šťastní.

V životním shonu je třeba věnovat více času sobě. Pokud tak učiníte, získáte šanci a příležitost potkat ty správné lidi. Pokud jste to ještě neudělali, mějte na paměti, že to můžete udělat začátkem příštího měsíce. Počínaje zítřkem změňte některé aspekty svého života tak, aby se více týkaly vás.

Pokračování na další straně