Těchto 5 moudrých tipů od velkého Sadhgurua pomůže ženám najít jejich štěstí

3. „Dívejte se přesně na to, co dělá, ne na to, co říká.“

Jak podle Sadhgurua muži ničí ženy: vztahová rada od mystika, která učiní ženy šťastnými. 

Muž říká, že ho miluje, slibuje ženě, že přenese hory, ale z nějakého důvodu… pořád to nedělá. Nehrabejte se v plánech, které popisuje tak podrobně, jako jakou barvu bude mít váš dům a jak se v něm bude krásně bydlet. Pokud vám muž nenese prášky, když jste nemocná, neobjímá vás, když se bojíte, a nestará se o vaše pohodlí, odejděte. Jinak uvíznete jen v jeho snech o báječném životě.

4. „Nepředstírejte, že jste oběť nebo ledová královna.“

Oběťmi jsou často ženy, které vedou život diktovaný druhými. Zjišťují, že dělají věci, které se jim nelíbí, nebo jsou vtahovány do činností, které jsou jim cizí, což často vede k pocitům lítosti. Oběti trpí pocitem méněcennosti a všemožně se podceňují, a to jak ve vnitřním dialogu, tak před ostatními. To se projevuje i v banálních záležitostech. Muži se také snaží takovým lidem vyhýbat, aniž by museli působit silně, nezávisle a chladně.

5. „Nedělejte ze svého partnera středem svého života a opouštějte své vlastní touhy, plány a cíle“

Moudrá rada pro ženy, jak se stát šťastnými, od Sadhgurua: muž není středem vašeho vesmíru, pamatujte na své touhy. 

Začněte své ráno myšlenkami: „Dnes jsem měla štěstí – probudila jsem se, žiju. Mám něco vzácného – lidský život a nebudu ho promarnit, trpět neopětovanou láskou ani tolerovat tyrana.

Ženy nemusí muže nosit na ramenou a tlačit je k velkým úspěchům. Neměly by ucpávat díry v mužských srdcích ani zvyšovat jejich sebevědomí. Neměly by být užitečné pro život někoho jiného. Jde o to, aby žena byla spolu s mužem šťastná. Vše ostatní lze zanedbat. Dalajlama definuje šťastnou ženu takto: Má velkou zásobu trpělivosti a tolerance, kráčí životem se zvláštním klidem a mírem. Taková žena je nejen šťastná a citově vyrovnaná, ale také zdravá a méně náchylná k nemocem.