TEST: Vyberte si anděla a přečtěte si poselství svého anděla na konec roku

Naši andělé jsou stále kolem nás, vedou nás a poskytují nám božskou ochranu. Někdy si jejich přítomnost plně neuvědomujeme, ale to neznamená, že se na jejich poselství nemůžeme naladit, pokud se o to alespoň pokusíme. Podívejte se pozorně na tyto tři anděly a vyberte si toho, který vás nejvíce přitahuje – má pro vás vzkaz!

1.

Požádali jste anděly o pomoc a ochranu. Vězte, že i když pochybujete o své schopnosti komunikovat s anděly, oni vás slyší. Je s vámi, aby vám pomohl překonat vaše osobní démony (nezdravé návyky, strach, negativitu, pochybnosti o sobě samém). Jsem natolik výjimečný, abych si zasloužil pozornost anděla?

Odpověď zní ano! Pokud máte schopnost být laskaví jen k jednomu člověku (nebo zvířeti), jste hodni andělské pozornosti. Hlavním úkolem andělů na Zemi je napomáhat takzvanému vlnovému efektu.

Každá drobná „vlna“, kterou vytvoříte prostřednictvím laskavosti, kterou projevujete, spustí další malou vlnu, dokud nevznikne velká vlna. Země a lidstvo se nacházejí v kritickém období historie a potřebují vaše vlny, aby přežili. Nyní můžete vidět, jak jste pro anděly důležití!

Pokračování na další straně