Tři typy karmických dluhů, které musí každý zaplatit

Každým dnem se nesplacený dluh zvyšuje…

Někteří filozofové věří, že existují dluhy z předchozích životů.

Není možné dokázat, že minulé životy existují, ale existují. Neustále jsme nuceni obětovat sebe a své zdroje, dělat něco proti svým vlastním přáním. Něco dáváme, něco snášíme. To je to, za co jsme v minulých životech nezaplatili. To, co jsme neudělali, je splácení dluhu.

Existují tři druhy karmických dluhů

Dluhy vůči druhým. Dostanete se do situace, kdy jste nuceni něco dát druhým. Své peníze, svůj čas, svou sílu. Tolik, že to musíte dát.

Záleží vám na dané osobě. Pomáháte té osobě. Někdy snášíte špatnou náladu nebo nevděčné chování té osoby, ale přesto jí pomáháte. Z nějakého důvodu cítíte, že tomu člověku musíte pomoci.

Nebo se musíte smířit s jejím chováním. I když vás nikdo nenutí, abyste to snášeli! Ale drápy povinnosti vás svazují. V každém slova smyslu.

Ochotně dáváte a odpouštíte. A máte nejasný pocit, že to musíte udělat.

Není v tom žádná zvláštní láska, ale jeden druhého toleruje a stará se o druhého proti svým vlastním zájmům. Nebo mají postiženého příbuzného, který potřebuje péči. Karmické dluhy jsou nechtěně spláceny.

Možná vám tato osoba v minulém životě pomohla nebo pro vás obětovala svůj život. Vy jste jí však laskavost neoplatili nebo jste oběť neocenili. Možná jste se vyhnuli poděkování nebo jste si toho nebyli vědomi. Nyní pojďme zaplatit účet…

Závazek vůči společnosti. Jste neustále nuceni řešit problémy druhých lidí, bojovat za spravedlnost a přebírat odpovědnost. I když se vám to nelíbí, nemůžete s tím nic dělat. Musíme převzít odpovědnost a podílet se na věcech veřejných.

Ostatní lidé se s vámi dělí o své problémy, důvěřují vám a něco od vás chtějí. …… Vždycky musíte něco vyřešit a někoho zachránit. Jste voleni do různých komisí a jmenováni do vedoucích funkcí bez vašeho souhlasu… Řešíte problémy, chráníte a zachraňujete ostatní lidi a zvířata.

Pokračování na další straně