V dubnu se na obloze objeví kouzelný růžový Měsíc, který ovlivní emoce. To může způsobit problémy v partnerských vztazích i v práci

Úplněk tvoří opoziční aspekt ke Slunci a vždy se vyskytuje v opačném znamení zvěrokruhu, než je Slunce. Napětí mezi těmito dvěma protichůdnými planetami je to, co otřásá a zesiluje naše pocity během tohoto období.

Je možné, že v tomto období budeme emotivnější, citlivější a zranitelnější. Jsme náchylní k intenzivnějším emocím, proto si dejte pozor, abyste neměli prudké reakce.

Beran. Ve vašem milostném životě může nastat zlom. Možná potkáte svou životní lásku, ale také vás může zklamat. Páry zažijí vzrušující období a mohou se zasnoubit nebo vzít. Pokud jste nespokojeni se svým milostným životem, proberte to s partnerem a vyřešte.

Býk: V práci vás čekají velké změny. Budete zahlceni tolika úkoly, že vám nezbude čas na nic jiného. Pokud se rozhodnete změnit zaměstnání, nebojte se, protože na vás čeká lepší práce. Jste-li nezaměstnaní, budete moci chytit příležitost za pačesy.

Blíženci: Všichni, kdo mají zájem o práci, se budou snažit o to, aby se jim dařilo. Dojde k přílivu energie. Užívejte si naplno, a to jak ve volném čase, tak v romantice. Pro nezadané je to jedno z nejzásadnějších období k nalezení spřízněné duše. Ti, kteří mají partnery, nebudou mít o zábavu nouzi. Sex, smích a zábava s partnerem budou vaší hlavní prioritou.

Pokračování na další straně